Obavijesti

Sport

Komentari 9

Susret nemilosrdnih 'killera': Sve oči su uprte u Lea i Dosta

Susret nemilosrdnih 'killera': Sve oči su uprte u Lea i Dosta
1

Obje momčadi su u odličnoj formi. Barca je prva, a Sporting drugi u domaćem prvenstvu i s velikim nestrpljenjem čekaju današnji okršaj. Pod posebnim povećalom bit će Bas Dost i Leo Messi

VIDEO

Večeras od 20.45 igra se susret Sportinga i Barcelone. Obje momčadi su u odličnoj formi. Barca je prva, a Sporting drugi u domaćem prvenstvu i s velikim nestrpljenjem čekaju današnji okršaj. A s nestrpljenjem ga čekaju i nogometni obožavatelji pogotovo jer je spektakl golova skoro pa zagarantiran.

Sporting je u sedam prvenstvenih kola zabio 16 golova, a na to je dodao i tri komada Olympiacosu u Ligi prvaka. Slavni portugalski klub kojeg od 2015. godine s klupe vodi Jorge Jesus, čovjek koji je pokorio Portugal s Benficom pa je htio nove izazove, još ne zna za poraz ove sezone i u sjajnom raspoloženju dočekuje Barcelonu.

Igrači poput Carvalha, Brune Fernandesa, Mathieua, Basa Dosta ili Ruija Patricija garantiraju pošten otpor Barceloni. A Sporting će upravo u Basa Dosta Sporting položiti većinu svojih nada. Jer čovjek je stroj za golove iako je u više navrata bio dosta podcijenjen. Bit će to borba Lionela Messija i Basa Dosta.

Nizozemac je pravi primjer 'killera' u šesnaestercu te primjer napadača koji postiže veliki broj golova kada je igra cijele momčadi na razini. Tako je za Heerenveen u sezoni 2011/12 postigao 32 gola, za Wolfsburg je 2014/15 zabio 16 u 21 nastupu dok je prošle sezone utrpao 34 gola u 31 nastupu. Sjajne brojke.

O Lionelu Messiju ne treba pretjerano trošiti riječi, ali dovoljno je reći da je sjajni Argentinac dao devet golova u šest utakmica i da djeluje nezaustavljivo. Njegova Barcelona također ne zna za poraz ove sezone ako ne računamo dva poraza u španjolskom Superkupu od Real Madrida i nakon turbulencije na početku sezone djeluje prilično stabilno.

Barcelona je u La Ligi postigla 20 golova, a primila samo dva. Na to je dodala još i tri komada Juventusu u Ligi prvaka, a strijelac dva gola bio je - Messi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem