Obavijesti

Sport

Komentari 44

Svaguša poručio: Mamiću, dosta je bilo 'šerifovanja'

Svaguša poručio: Mamiću, dosta je bilo 'šerifovanja'
6

Od Zdravka Mamića uvijek ista priča koju slušamo godinama. Neka Mamić 'šerifuje' u svom klubu, a nas neka ostavi na miru, rekao je Joško Svaguša

VIDEO

Mamićeve objede i provociranje Hajdukovih čelnika rezultirale su pojavom na konferenciji za novinare najjače delegacije 'bijelih'. Nakon trenera Stanka Poklepovića pred novinare su izašli predsjednik Joško Svaguša, član uprave Ivica Šurjak i sportski direktor Ivica Kalinić.
- Od Mamića uvijek ista priča koju slušamo godinama. Mi nismo željeli provocirati njegov nastup, ali način na koji se odnosi prema klubu s velikom tradicijom zaslužuje odgovor. Šutili smo cijelu godinu, a nije da nismo imali o čemu govoriti. Pripremili smo snimku sa spornim detaljima. Od utakmice s Lokomotivom, dva penala dosuđena protiv nas protiv Rijeke, golova koje smo primili iz zaleđa protiv Međimurja i Karlovca, poništeni čisti gol i nedosuđeni penal protiv Intera... To je način na koji Mamić osvaja prvenstva i tome treba stati na kraj - rekao je Svaguša i dodao:
- Mi pogreške tražimo isključivo kod sebe i nećemo više dozvoliti Mamićevo 'šerifovanje' u HNS-u, u izboru reprezentativaca, sudaca... Neka Mamić 'šerifuje' u svom klubu, a nas neka ostavi na miru jer mi smo ovdje iz ljubavi prema klubu, nemamo svojih igrača ni interesa kao on.
Ivica Šurjak je naglasio da Mamićeva igra nije slučajna.
- Očito je da Dinamo ne igra uvjerljivo i zbog toga Mamić pred utakmicu stvara atmosferu koja nikome ne treba. Vidjet ćete inserte od lanjskog finala Kupa do zadnje utakmice s Lokomotivom za koje je čak i Oko sokolovo reklo da nije dobro suđena.
Na pitanje kako se suprostaviti Mamiću, jer se šutnja i ignoriranje nisu pokazali kao kvalitetno rješenje do sada, Svaguša je rekao:
- Poštenjem i igrom jer ja ne znam kako drugačije. Samo ću vam prenijeti poruku igrača, koji su rekli da im ne treba premija za ovu utakmicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Dinamo - Rijeka 0-0:  Prvi susret finala bez ispaljenog metka...
UZVRAT JE ZA TJEDAN DANA

Dinamo - Rijeka 0-0: Prvi susret finala bez ispaljenog metka...

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea
Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!
JOŠ JEDNO KOLO DO KRAJA

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!

Manchester City u posljednje kolo ulazi kao prvoplasirana momčad Premier lige! Građani su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham (2-0) golovima Haalanda pa će u nedjelju u zadnjem kolu ovisiti sami o sebi