Sport

Komentari 121

Sve je spremno za spektakl na Poljudu: Planule karte za derbi!

Sve je spremno za spektakl na Poljudu: Planule karte za derbi!

Najveći derbi hrvatskog nogometa, logično, sam po sebi pobuđuje ogroman interes, no brojka od 15.000 prodanih ulaznica u deset sati od puštanja i dalje je itekako veličanstvena

U ponedjeljak u 8 sati započela je prodaja ulaznica za Hajdukove navijače za utakmicu s Goricom (15. travnja, 20.05) i onu, naravno, daleko važniju, s Dinamom (20. travnja, 19 sati). Poljud će, bez sumnje, još jednom biti ispunjen do posljednje stolice, a čini se da bi karte mogle planuti i u rekordnom roku!

Pogledajte video: Atmosfera na Poljudu uoči derbija

Najveći derbi hrvatskog nogometa, logično, sam po sebi pobuđuje ogroman interes, no brojka od 15.000 prodanih ulaznica u  deset sati od puštanja i dalje je itekako veličanstvena.

Amosfera na Poljudu tijekom utakmice Hajduk - Dinamo

"Do dana oba susreta pravo kupnje imaju isključivo članovi Kluba kojih je već sada preko 68.000, a brojka raste iz dana u dan.", piše na službenoj stranici Hajduka.

Pitanje je s će bodova prednosti Dinamo dočekati odgođeno 9. kolo protiv Hajduka budući da istog dana kada 'bili' igraju protiv Gorice, 'modri' dočekuju Istru. Ipak, za očekivati je da će obje momčadi slaviti u 31. kolu i u pobjedničkoj atmosferi dočekati derbi.

U 27. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Dinamo

Kako god, trenutno razlika iznosi sedam bodova, a u petak navečer znat ćemo hoće li se ona promijeniti. Osijek ima dva boda manje od Dinama i lako je za pretpostaviti za koga (mora) će navijati u derbiju...

Najčitaniji članci