Obavijesti

Sport

Komentari 140

PSV je 'okrenuo' Man. United, Atletico pobijedio Galatasaray

PSV je 'okrenuo' Man. United, Atletico pobijedio Galatasaray
1

Atletico Madrid je rezultatom 2-0 bio bolji od Galatasaraya, a za vrijednu pobjedu u gostima zabio je dvaput Griezmann. PSV je šokirao United u Nizozemskoj (2-1)...

VIDEO

Nakon silnih pretkola i toliko iščekivanja, započela je i nova sezona najjačeg klupskog nogometnog natjecanja na svijetu. Utorak nam je donio osam utakmica Lige prvaka u kojima su bitne uloge igrali i hrvatski predstavnici. 

U skupini A 'hrvatska kolonija' sudjelovala je u pobjedi Real Madrida nad Šahtarom, a u toj skupini PSG je svladao Malmö 2-0 golom Angela di Marije već u četvrtoj te Cavanija u 61. minuti. Bio je to i povratak Zlatana Ibrahimovića u klub i grad odakle je započeo svoju veliku karijeru. Švedski reprezentativac nije uspio zabiti, no PSG je zasluženo slavio. 

PSV je u skupini B na svom terenu svladao Manchester United 2-1. Problemi za 'crvene vragove započeli su već u 15. minuti kada se teško ozlijedio Luke Shaw. U okršaju s Hectorom Morenom slomljena mu je noga, a pomoć mu se pružala gotovo deset minuta. Mladi se lijevi bek namještao na udarac kada je Moreno krvnički uklizao i pokosio mu desnu nogu koja je pukla. Shaw je ostao nepomično ležati na terenu, a liječnici su mu morali dati kisik kako bi došao svijesti. United je do vodstva stigao u 41. minuti, a gol je svom donedavnom klubu zabio Memphis Depay. Nizozemac je imao odličnu priliku i dvije minute kasnije, ali mu je nedostajalo preciznosti i lopta je otišla pokraj desne vratnice. PSV je u drugoj minuti nadoknade prvog poluvremena stigao do izjednačenja. Lestienne je ubacio u kazneni prostor, a glavom je loptu u mrežu za 1-1 poslao Hector Moreno. Domaćin je u 57. minuti stigao i do vodstva. Još je jednom odličnu loptu nabacio Maxime Lestienne, a za 2-1 je glavom pogodio Luciano Narsingh. 

Wolfsburg je kod kuće svladao CSKA 1-0. Julian Drexler je iz drugog pokušaja uspio svladati Akinfejeva. Najprije je pucao glavom, ali je ruski vratar obranio, no Drexler je stigao do odbijene lopte i 40. minuti poslao je u mrežu za 1-0. 

U skupini C Benfica je kod kuće svladala Astanu 2-0. U 51. minuti pogodio je Nicolas Gaitan, a Eliseu je u 62. minuti poslao sjajnu loptu za Mitroglua koji ju je pospremio u mrežu za 2-0.

Atletico Madrid je istim rezultatom bio bolji od Galatasaraya, a za vrijednu pobjedu u gostima zabio je dvaput Griezmann. U 18. je minuti zabio sjajan gol s ruba šesnaesterca nakon asistencije Juanfrana, a prednost je povisio u 25. minuti kada mu je loptu namjestio Diego Godin. 

Sevilla je 'tricom' ispratila Borussiju Mönchengladbach. Domaćin je u razmaku od samo dvije minute dobio dva penala. Prvi je skrivio Yann Sommer, a Kevin Gameiro je u 47. minuti s bijele točke pospremio loptu u mrežu. Dvije minute kasnije prekršaj je napravio Brouwers, no Gameiro drugi put nije bio precizan s 11 metara pa je ostalo 1-0. Do kraja je sudac svirao još jedan penal, u 66. minuti i to ponovno za Sevillu. Prekršaj je skrivio Jantschke, a Gameiro se nakon promašaja nije usudio još jednom pucati. Lopti je prišao Ever Banega i poslao je u donji lijevi kut za 3-0. 

REZULTATI:

Skupina A:

Skupina B:

  • PSV Eindhoven - Manchester United 2-1
  • Wolfsburg - CSKA Moskva 1-0

Skupina C:

  • Benfica - Astana 2-0
  • Galatasaray - Atletico Madrid 0-2

Skupina D:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 140
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše