Obavijesti

Sport

Komentari 174

Krznar: Igrači su odradili dobru utakmicu, nismo u krizi...

Krznar: Igrači su odradili dobru utakmicu, nismo u krizi...

Sad će se špekulirati o mini krizama, mega krizama, ali izveli smo šareni kadar bez šest standardnih igrača. Jednostavno, što je tu je. Praktički smo ostali na jednoj špici...

VIDEO

Dobra i dinamična utakmica, utakmica koja je po svemu trebala otići na našu stranu. Nažalost, po prilikama, po posjedu, po Istri koju smo sveli na njihovu polovicu i praktički na jedan udarac... Sve je upućivalo na to da ovu utakmicu treba dobiti, ali nekad se stvari ne poklope. Istra nas je ugrozila praktički iz jednog napada, čak i povela, rekao je nakon remija s Puljanima 1-1 na Maksimiru trener Dinama Damir Krznar pa dodao:

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovci u Beču

Pokretanje videa...

Dinamovci u Beču VIDEO

- Smogli smo snage, otišli na 1-1 imali još prilika... Ali žalim za prvim poluvremenom koje je bilo jako dobro. Što nismo poentirali i otišli u prednost. Nekad s tako dogodi, danas dobra utakmica, ali rezultat je izostao.

Kako psihološki dalje? 

Novi posrtaj Dinama: Istrani skoro do senzacije u Zagrebu!
Novi posrtaj Dinama: Istrani skoro do senzacije u Zagrebu!

- Razmišljam što prigovoriti igračima. Njihova energija i želja su bile na nivou. Stvarali smo prilike, puno udaraca. Mislim da 25 od čega 10-ak u blok, 15-ak oko okvira i u okvir. Dobre prilike imao je Andrić, praktički s tri metra glavom, još par stvari. Odradili su u tom napadačkom dijelu puno toga, u defanzivnom stabilno, zaista. Kad toliko napadaš, kada si toliko visoko uvijek se može dogoditi nekakva kontra. Prevenirali smo ih sve. Praktički nam se dogodilo ispadanje na desnoj strani kada smo ostali dva na dva. Jedini trenutak kada su Perić i Theophile ostali dva na dva. Istra je to iskoristila. Poslije toga se opet nije lako čupati. Nije to lako. Igrači su odradili dobru utakmicu. Na tome ćemo graditi daljnji optimizam. Sigurno im nije lako, psihološki ih treba dizati. Slijedi još jedna izuzetno neugodna utakmica. Drugoligaš BSK, koji je u ovom trenutku prvi na tablici. Neugodna zbog umjetne trave koja nas očekuje u srijedu. Treba napraviti sve, čim prije, dići momčad i odraditi tu utakmicu. Prva sljedeća liječi sve rane.

U osam dana slijede utakmice jedna za drugom, na sva tri fronta. Kup, prvenstvo i ponovno Europska liga.

Sad je već mrtva trka Krznara i Gustafssona tko će prije letjeti
Sad je već mrtva trka Krznara i Gustafssona tko će prije letjeti

- Sigurno da će svi aludirati na dvije neuspješne utakmice. U Beču i ova protiv Istre. Špekulirati o mini krizama, mega krizama, jednostavno, danas se dogodila dobra utakmica koja nije rezultirala. Šareni kadar bez šest standardnih igrača. Jednostavno, što je tu je. Praktički smo ostali na jednoj špici koja će morati podnijeti 3,4,5 utakmica zaredom i tu ćemo pokušati Andrića držati na životu koliko je god moguće. Oko njega graditi stvari. I dalje imamo u našem rosteru dovoljno igrača da i u daljnje utakmice odemo onako prema gore jer oscilacije postoje, ali naravno da imamo snage prebroditi ih i vjerujem da već sljedeću utakmicu očekujemo dobru izvedbu.

- Ne slažem se da je kriza, prvenstvo je maraton, ali nije ugodno kad se ponove utakmice koje rezultatski ne prođu dobro - dodao je Krznar za Arena Sport.

Trener Istre Gonzalo Garcia odradio je odličan posao u pripremi dvoboja. Iako je Dinamo stvorio dosta šansi, Istrani su dobar dio dobro zatvarali prostor nogometašima 'plavih' i parirali im energetski. Na kraju krajeva, prvi su poveli i imali šansu uzeti cijeli plijen.

- Sretan sam što smo nastavili dobrom igrom i još je poboljšali. Prije utakmice bili bismo sretni s 1-1, ali sad kad analiziram susret, dojam je da smo mogli i više - rekao je Garcia.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 174
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...