Obavijesti

Sport

Komentari 9

Talijani tvrde: 'Čekićari' više ne žele Vlašića, ide k sunarodnjaku

Talijani tvrde: 'Čekićari' više ne žele Vlašića, ide k sunarodnjaku

Hrvatski reprezentativac bi u Serie A trebao otići na posudbu za milijun eura uz mogućnost otkupa na kraju sezone, a nakon dobrih nastupa na pripremama izgledno je da neće dobiti šansu u West Hamu

West Ham je izgubio na otvaranju Premiershipa kod kuće protiv Manchester Cityja (0-2), a hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić (24) odgledao je cijelu utakmicu s klupe. Trener 'čekićara' David Moyes napravio je svih pet zamjena, ali Niksi nije bio u planu.

Romano: West Ham je spreman prodati Vlašića. Torino ide jako
Romano: West Ham je spreman prodati Vlašića. Torino ide jako

Erling Haaland (22) je s dva gola presudio momčadi iz Londona, a škotski je stručnjak dao priliku dvojici mladića - Conoru Coventryju (22) i Flynnu Downesu (23) pa se dalo naslutiti kakvo je stanje s Vlašićem kojeg su doveli iz redova moskovskog CSKA za 30 milijuna eura.

Teško da će tu svotu moći dobiti natrag, gotovo i nemoguće, a talijanski mediji navode da je danas na rasporedu sastanak čelnika Torina kojeg vodi hrvatski strateg Ivan Jurić i uprave West Hama gdje bi trebali riješiti posudbu hrvatskog reprezentativca za milijun eura uz mogućnost otkupa na kraju sezone. 

Pre Season Friendly - Luton Town v West Ham United

Potvrdio je to i Fabrizio Romano te naveo kako 'čekićari' planiraju prodati i alžirskog reprezentativca Saida Benrahmu (26). Navodno je Vlašić trebao dobiti priliku nakon nastupa na pripremama, ali očito da Englezi imaju neke drugačije planove pa će se Nikola za svoje mjesto u Kataru boriti u Serie A.

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU SA STOKOM