Obavijesti

Sport

Komentari 30

Taravel je dobro prošao: Vida, Mandžo i Machado - 100.000 €

Taravel je dobro prošao: Vida, Mandžo i Machado - 100.000 €
1

Jérémy Taravel crveni je karton platio sa 150.000 kuna, što je mali iznos u nedavnoj povijesti Dinama kad se u obzir uzmu pet puta veće kazne Vidi, Mandži i Machadu

VIDEO

Glupo zarađen crveni karton u Dinamu se redovito strogo kažnjava. Osjetio je to na svom džepu francuski stoper Jérémy Taravel koji je zbog udaranja glavom Marka Vešovića u utakmici protiv Rijeke postao lakši za 150.000 kuna. Iako je kazna velika, nije najveća u nedavnoj povijesti "modrih".

Mario Mandžukić zbog crvenog kartona u prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka kod Red Bull Salzburga 2009. (1-1) dobio je drugi žuti karton u četvrtoj minuti sudačke nadoknade, a uprava kluba kaznila ga je sa 100.000 eura te oduzimanjem premija.

Jednaku kaznu, uz crveni karton, dobio je i Portugalac Paulo Machado nakon što je na zvižduke maksimirske publike u prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka ove sezone protiv Moldea (1-1) odgovorio srednjim prstom. Kako se brzo ispričao i jer mu je to bio prvi prekršaj, Mamić ga nije potjerao.

Domagoj Vida postao je siromašniji za 100.000 eura zbog incidenta izvan travnjaka. Uoči gostovanja kod Vrsara u 1/16 finala Kupa 2012. Vida je u autobusu otvorio limenku piva, a tadašnji trener Ante Čačić izbacio ga je iz busa te prijavio klupskoj disciplinskoj komisiji koja nije imala milosti.

Kakve su kazne u Dinamu dobivali česti prekršitelj Sammir i njegov sunarodnjak Cleyton, kao i Nikola Pokrivač te Ante Rukavina te koji su prekršaji prošli nekažnjeno provjerite na Goalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 30

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić