Obavijesti

Sport

Komentari 21

'Tata, bit ću kao ti!' Ronaldo uči svog sina igrati nogomet...

'Tata, bit ću kao ti!' Ronaldo uči svog sina igrati nogomet...
1

Portugalac je objavio presladak video na Instagramu gdje uči najmlađeg sina kako pucati prema golu, a posebno je sve rastopio trenutak kada je mali Mateo zabio gol, a Cristiano je skočio na njega i proslavio s njim....

VIDEO

Kada ste sin jednog od najboljih igrača u povijesti, peterostrukog osvajača Zlatne lopte i čovjeka koji je osvojio apsolutno sve, od vas se očekuje da barem pola toga ostvarite, ili najmanje, da napravite zavidnu karijeru.

Cristiano Ronaldo uživa u svakom trenutku sa svojom djecom u pauzi od utakmica i treninga, a Cristiano junior je već krenuo njegovim koracima i jedan je od najboljih igrača u mlađim kategorijama Juventusa. Sada je red došao i na najmlađeg Matea.

Portugalac je objavio presladak video na Instagramu gdje uči najmlađeg sina kako pucati prema golu, a posebno je sve rastopio trenutak kada je mali Mateo zabio gol, a Cristiano je skočio na njega i proslavio s njim. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Filho de peixe sabe nadar ⚽️🏃🏻‍♂️ 👍🏻❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Tu je bila i publika, njegove kćerke Alana Martina i Eva Marija koje su sve to gledali i zapljeskale bratu. 

Cristiano Ronaldo ima četvero djece. Surogat majke rodile su mu troje djece, 8-godišnjeg Cristiana Jr. te 20-mjesečne blizance Matea i Evu Mariju, dok mu je Georgina rodila kći Alanu Martinu koja ima 15 mjeseci.

Portugalac često na društvenim mrežama objavljuje fotografije svoje velike obitelji, uvijek dobije mnogo pozitivnih komentara svojih obožavatelja.

Podsjetimo, igrač Juventusa bio je prije dva tjedna u Hrvatskoj gdje je u Dubrovniku proveo Uskrs. Taj odmor poslužio mu je za punjenje baterija uoči završnice sezone, a Ronaldo i njegova djevojka Georgina bili su toliko očarani ljepotama Dubrovnika te s obavili nekoliko fotografija diveći se biseru hrvatskog mora.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju