Obavijesti

Sport

Komentari 12

Tata Ivan Brozović u dnevnik će zapisati: 'Vrijeme za Inter'

Tata Ivan Brozović u dnevnik će zapisati: 'Vrijeme za Inter'
2

SVE JE ZAPISANO Od prvog Marcelova treninga tata Ivan vodi dnevnik i sve zapisuje, utakmice, golove i asistencije, rekla nam je mama Sanja Brozović...

VIDEO

Ponosna sam, ali i tužna jer odlazi u Milano. Navikli smo na nedjeljne, zajedničke, obiteljske ručkove, a sad njega neće biti. No sretna sam jer je moj sin sretan, kaže Sanja Brozović, Marcelova majka.

Marcelo je nogomet počeo igrati vrlo rano, a roditelji su od prvog dana bili na svim njegovim utakmicama.

- Počeo je u 3. razredu osnovne škole. Vozili smo ga na sve treninge i utakmice. Suprug, ja ili Marcelov djed gledali smo ga na svim utakmicama, u Dragovoljcu, Lokomotivi, pa na kraju i u Dinamu. Bili smo presretni kad je potpisao za Dinamo, nevjerojatno ponosni kad je odjenuo hrvatski dres, a ovo je sad ispunjenje njegova dječačkog sna. Suprug je s njim u Italiji, ja sam morala ostati kući s kćeri i sinom - kaže nam mama Sanja.

Tata Ivan vodi dnevnik od Marcelova prva treninga, pedantno je zapisao svaku stavku u sinovu razvoju.

Privatna arhiva

- Sve golove, asistencije i utakmice suprug ima zapisane u dnevniku. Neki put, kad nije mogao, ja sam umjesto njega zapisivala. Vjerovali smo u sina, a sigurna sam da će uspjeti i u Interu. Znam da će opravdati povjerenje Interova trenera, u to me nitko ne može razuvjeriti - kaže mama.

U obitelji Brozović transfer u veliki Inter dogodio se nekako brzo, mimo svih očekivanja. Pomalo iznenađujuće.

- Da, odvela sam ga u Maksimir, na pripreme u La Mangu, a eto, on iz Španjolske krenuo prema Italiji. Nisam mu stigla dati ni savjet. No puno mi je lakše kad znam da je Mateo tamo, puno će mu pomoći. Bili su jučer na piću, razgovarali su o Interu. Znate kako je u drugoj državi, novi jezik, novi suigrači. Nije lako. Ma uspjet će on. Puno smo se odricali zbog Marcela, dok nije položio vozački ispit vozili smo ga svugdje, kupovali kopačke, trenirke, lopte, sve kako bi uspio. Eto, sad je ostvario san - zaključila je majka Sanja koja će, kao i svih ovih godina, čim Marcelo zaigra za Inter, sjesti u auto i put Milana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju