Obavijesti

Sport

Komentari 81

Tata Raketa više ne želi ići na utakmice zbog Igora Štimca...

Tata Raketa više ne želi ići na utakmice zbog Igora Štimca...
1

Luka Rakitić nije propustio ni jednu utakmicu. Sve dok Štimac nije prozvao Ivana. Kaže da je sramota kako se izbornik ponio prema njegovom sinu nakon Makedonije

VIDEO

Luka Rakitić je do Makedonije bio na svakoj utakmici reprezentacije od 2007., otkad u njoj igra Ivan. A sad je zbog ljutnje propustio dvije zaredom.

Naljutio ga je izbornik Štimac, koji je prije mjesec dana nakon utakmice s Makedonijom u Zagrebu javno prozvao Ivana. Izbornik je rekao kako je Raketa igrao loše, da je bio indisponiran i da se nije zalagao.

- To što je Štimac napravio Ivanu nakon Makedonije nema veze s nogometom - rekao je Luka Rakitić i nastavio:

- Ivan je uvijek igrao srcem, davao je sve od sebe i nije to zaslužio. Štimac bi se trebao stidjeti svojih riječi. Sramota, trebao bi se ispričati hrvatskoj javnosti.

Ivanov je otac bio u Osijeku. Došao je u Slavoniju pozdraviti sina i obitelj, ali u Gradski vrt na Wales nije otišao.

- Moj otac još emotivnije od mene proživljava sve što mi se događa. Ali bez obzira na moj status u reprezentaciji, moj otac ostaje njezin najveći navijač - rekao je nakon utakmice Raketa.

Za pet mjeseci u Zagreb dolazi Srbija. Hoće li se jedan od najvećih navijača “kockastih” tad vratiti na tribine?

- Ne znam, vidjet ću. Ima vremena, a zna se da vrijeme liječi sve rane - kaže Luka, koji ne sumnja u razloge Štimčeva blaćenja Ivana.

- Trebao mu je reći u Bruxellesu: ‘Nećeš igrati zbog toga i toga’. Trebao je nastupiti otvorenih karata, a ne ovako. Pa svi dobro znaju zašto Ivan nije igrao protiv Belgije.

- Smiješno da se blaćenjem jednog od najboljih igrača reprezentacije otvara prostor drugome - završio je ljutiti Luka.

Raketa je u Skoplju bio junak velike hrvatske pobjede. Lukav gol bio je samo potvrda onoga što svi znamo, da je Ivan sjajan igrač. I doista, kako kaže njegov otac, njegovo zalaganje u dresu reprezentacije nikad nije bilo sporno. Uostalom, izabrao je Hrvatsku ispred Švicarske.

Igor Štimac je vraćanjem Rakitića u prvi sastav dijelom priznao pogrešku. Ti mene javno blatiš, a ja tebe spašavam. To je priča o Štimcu i Raketi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju