Sport

Komentari 18

Teoretičari zavjere opleli su po Mirni Zidarić: 'Tu priču možeš prodavati ovcama bez mozga'

Teoretičari zavjere opleli su po Mirni Zidarić: 'Tu priču možeš prodavati ovcama bez mozga'

Rasplakao sam se. Jako dirljiv tekst. Šest dana u temperaturi, molit ću za vas i vaš život, gospođo. A vi molite za one zaista teško bolesne, napisao je jedan 'hejter' Mirni

Ako ne umreš, onda se ne računa, napisala je poznata sportska novinarka i voditeljica Mirna Zidarić (50) na svome Instagramu nakon što je dobila puno kritika teoretičara zavjere nakon što je sa svojim pratiteljima podijelila simptome korona virusa.

Naime, i Mirna je, kao i Đokovići, Ivanišević, Ćorić i drugi nakon turnira u Zadru provjerila je li pozitivna na korona virus i, nažalost, jest. 

POGLEDAJTE VIDEO: Party u Beogradu

"Opasno je tvrditi da je oslabio i nema dokaza da 90% mlađih od 60 godina nemaju simptoma (da ne tumač̌ima ja, Đikić́ i Lauc su argumentirano objasnili). Ono o čemu ja mogu govoriti je", da su simptomi iznimno neugodni", napisala je, između ostalog.

Ipak, mnogi i dalje ne vjeruju da virus uopće postoji pa su se odlučili javiti Mirni upitavši je zašto laže.

"Dakle, po čijem naputku ovo radite? Svi dobro znamo da nikakve korone nema, ne postoji", kaže jedan.

"Tu priču možeš prodavati ovcama bez mozga. Smrtnost bolesti je 0.26%", napisao je drugi teoretičar, a Mirna je objavila još jednoga:

"Rasplakao sam se. Jako dirljiv tekst. Šest dana u temperaturi, molit ću za vas i vaš život, gospođo. A vi molite za one zaista teško bolesne".

Najčitaniji članci