Obavijesti

Sport

Komentari 5

Terry: Trener Boas zahtijeva od nas da budemo uzori ostalima

Terry: Trener Boas zahtijeva od nas da budemo uzori ostalima
1

Tek što je stigao Andre Villas-Boas već je srezao krila velikim zvijezdama Chelsea. Najavio je kako neće trpiti loša ponašanja igrača te da od njih očekuju da budu uzori

VIDEO

Villa-Boas već je počeo s provođenjem strogih pravila u novom klubu. Velike zvijezde moćnog Chelseaja morat će revno slušati novog trenera inače će snositi posljedice.

Boas je najavio kako neće trpiti neprikladno ponašanje igrača, kao ni nikakve ispade. Njegov stav potvrdio je i John Terry nakon razgovora s trenerom.

- On od nas očekuje da svojim ponašanjem budemo uzori drugima - prepričao je razgovor s Boasem kapetan 'bluesa' John Terry.

- Svi su svjesni onoga što se od nas očekuje i mi ćemo se pobrinuti da to ispunimo i da se pridržavamo danih pravila - nastavio je Terry.

- Detalji našeg razgovora ostat će između trenera i mene, ali ukratko, govorilo se o kašnjenju i sličnim stvarima - nije ulazio u pojedinosti Terry.

- Trener sigurno ne mora stajati na terenu i provjeravati vrijeme kada igrači pristižu na trening. No on ima autoritet za takvo što. Normalno je da želi da su svi na terenu točno na vrijeme i da radimo svi zajedno kao prava momčad - složio se s Portugalcem Terry.

Strog pristup Boasa bit će velika promjena nakon njegovog prethodnika, Carla Ancelottija kojeg se optuživalo da je premekan s igračima. Talijanski se trener nerijetko morao braniti od prigovora da je posve izgubio kontrolu nad momčadi.

Terry će, prema riječima Boasa, ostati kapetan Chelsea sve dok će kapetansku traku moći opravdati svojom igrom na terenu. 

Momčad je trenutačno na pripremama u Maleziji i kapetan ne krije oduševljenje pristupom novog trenera.

- Boas je odradio odličan posao s Portom i srećom vlasnik našeg kluba dao mu je priliku da isto učini i s Chelseajem - rekao je Terry.

Kapetan 'bluesa' tek je tri godine mlađi od novog portugalskog trenera, ali priznaje, upravo je Boasev dolazak učvrstio njegove težnje da jednog dana i sam postane trener i to upravo Chelsea.

- Svi znaju da je moj konačni cilj postati trener, a svojim je dolaskom Boas samo osnažio tu želju - zaključio je Terry.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"