Sport

Komentari 15

Teške optužbe za Giggsa: Tukao curu i golu je izbacio iz hotela?!

Teške optužbe za Giggsa: Tukao curu i golu je izbacio iz hotela?!

Bivši nogometaš Manchester Uniteda u petak se ponovno pojavio na sudu nakon što je u travnju pušten da se brani sa slobode uz jamčevinu. Bivša djevojka iznijela je optužbe protiv njega

Legendarni velški nogometaš, danas izbornik Ryan Giggs (47) u petak je u Manchesteru odgovarao na optužbe za zlostavljanje bivše djevojke Kate Greville (36) i njene sestre Emme prošlog studenog u mančesterskom predgrađu Salfordu. Sve je demantirao.

Optužili su ga da je koristio obrazac prisilnog i kontrolirajućeg ponašanja na štetu bivše supruge te da juje golu izbacio iz hotelske sobe.

U optužnici stoji i kako je prijetio Kate da će slati e-mailove njenim prijateljima i kolegama s detaljima o ljubavnoj vezi i da joj je izbacio stvari iz kuće kad ga je upitala za odnose s drugim ženama.

Ryan Giggs court case

"Udario ju je u leđa i izbacio golu iz hotelske sobe u Londonu kad ga je optužila da se nabacuje drugim ženama", piše u optužnici.

Inače, u travnju su ga pustili uz jamčevinu. I tada je tvrdio da nije kriv tvrdeći kako više ne može komunicirati s Kate ili Emmom ni ići na mjesta gdje su one.

Novo saslušanje održat će se 8. listopada, a sudit će mu 24. siječnja. Velški nogometni savez cijelo vrijeme drži ga na izborničkoj poziciji, no imenovali su mu i zamjenika Roba Pagea koji je vodio reprezentaciju na Euru.

POGLEDAJTE SLOW MOTION ČETVRTFINALA ARMAGEDONA 2: