Marko Mamić i David Mandić otpali za SP | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 3

Teški udarci za 'kauboje': Ostali smo bez dva velika aduta za SP

Teški udarci za 'kauboje': Ostali smo bez dva velika aduta za SP
4

Makar izbora imamo, pogotovo na lijevom vanjskom gdje se Lučin na zadnjim akcijama isprofilirao kao broj jedan pokraj Jaganjca i Šarca, nikad nije lagano prihvatiti ovakve vijesti

VIDEO

Na još jedno natjecanje nećemo kompletni. Svjetsko rukometno prvenstvo koje se u siječnju održava u Švedskoj i Poljskoj (11. - 29.) zbog ozljeda će propustiti David Mandić (25) i Marko Mamić (28).

Dakle, dvojac iz udarne postave. I jedan bi bio ozbiljan udarac, dva su pogotovo. Mamić, kojeg je korona eliminirala i sa zadnjeg Eura, teže se ozlijedio u zadnjoj utakmici Leipziga protiv Hamma, pukli su prednji križni ligamenti u koljenu i ova je sezona za njega već završila. Nema Marko sreće.

SC DHfK Leipzig - Rhein-Neckar Löwen

Na operaciju će morati i Mandić, riješiti problem s preponama koje ga muče i zbog kojih već neko vrijeme u Melsungenu nije na svojih standardnih 100 posto.

- David je potisnuo početne probleme s ozljedom, sve zbog momčadi. No u zadnjim utakmicama vidjelo se da nije pravi, što je utjecalo i na njegovu preciznost u napadu. Operacija je neophodna i propustit će Svjetsko prvenstvo - potvrdio je sportski direktor Melsungena Michael Allendorf.

MT Melsungen - VfL Gummersbach

Makar izbora imamo, pogotovo na lijevom vanjskom gdje se Lučin u zadnjim akcijama u izostanku Mamića isprofilirao kao broj jedan pokraj Jaganjca i Šarca, nikad nije ugodno prihvatiti ovakve vijesti. Mandićeva je uloga značajnija i bit će je teže zamijeniti iako je Jelinić odrađuje na razini. Tu je sada Mihić kao vjerojatni broj dva, a čeka i Štrlek zatreba li. Valjda smo ispucali sve loše vijesti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner