Obavijesti

Sport

Komentari 11

Tevez se ispričao Manchester Cityju: Iskreno mi je žao za sve

Tevez se ispričao Manchester Cityju: Iskreno mi je žao za sve
1

Želim se iskreno i bezrezervno ispričati svima koje sam iznevjerio i svima koje sam svojim postupcima u posljednjih nekoliko mjeseci uvrijedio, rekao je Carlos Tevez

VIDEO

Argentinski nogometaš Manchester Cityja Carlos Tevez (28) ispričao se svom klubu i njegovim navijačima na vlastitom ponašanju u posljednjih nekoliko mjeseci.

- Želim se iskreno i bezrezervno ispričati svima koje sam iznevjerio i svima koje sam svojim postupcima u posljednjih nekoliko mjeseci uvrijedio. Moja je želja koncentrirati se na igranje nogometa za Manchester City – stoji u Tevezovoj izjavi koju su "građani" objavili na službenoj web-stranici kluba.

Sukob Teveza za Cityjem započeo je od 27. rujna i utakmice Lige prvaka protiv minhenskog Bayerna na Allianz Areni kada je odbio poslušati menadžera Roberta Mancinija i otići na zagrijavanje.

Nakon toga je kontroverzni nogometaš kažnjen financijski i suspendiran, da bi potom bez dozvole kluba u studenom "odletio" prema domovini. U odsustvu Teveza su klupski organi proglasili krivim za teško narušavanje disciplinskog kodeksa kluba i činilo se posve izvjesnim da će u siječanjskom prijelaznom roku promijeniti sredinu. Interes su pokazali Milan, Inter, PSG i Corinthians, ali City je odbio prodati Teveza ispod njegove vrijednosti koju su procijenili na 25 milijuna eura.

Tako je Tevez ostao u Eastlandsu, a njegova žalba na klupsku kaznu "tešku" 1.2 milijuna funti, odbijena je. Žalio se potom Argentinac na istu kaznu Premierligi, ali sada je istu žalbu povukao.

"Carlos se danas ispričao svima upletenima u njegovo nedavno ponašanje. Također, vratio se u klub prošlog utorka nakon tromjesečnog odsustva bez dozvole, a povukao je svoju žalbu zbog velikog kršenja pravilnika ponašanja kluba koja se nadolezećih dana trebala naći na programu u Premierligi. Otad je započeo s programom treninga kako bi se vratio u optimalnu formu", stoji još u priopćenju "građana".

Najbolji Cityjev strijelac u posljednje dvije premierligaške sezone bit će nedostupan menadžeru Robertu Manciniju za sutrašnju (srijeda) uzvratnu utakmicu 1/16 finala Europa lige protiv Porta budući nije registriran za natjecanje. Eventualnu priliku za nastup imat će u premierligaškim dvobojima, počevši od onog protiv Blackburna 25. veljače.

Posljednju je utakmicu za City odigrao 21. rujna protiv Birminghama u Carling Cupu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše