Obavijesti

Sport

Komentari 23

Težak poraz Cedevite: Zvezda slavila s 20 koševa prednosti

Težak poraz Cedevite: Zvezda slavila s 20 koševa prednosti
1

Cedevita je doživjela treći poraz u nizu. Crvena zvezda bila je bolja 94-74 u 7. kolu Eurolige. Pullen je bio najbolji kod Cedevite koja je imala problema s ozljedama

VIDEO

Cedevita je doživjela težak poraz u Beogradu u TOP 16 fazi Eurolige. Crvena zvezda slavila je u krcatom Pioniru u sedmom kolu 94-74. 

Cedeviti je to bio treći poraz u nizu i peti u skupini, a šanse za četvrtfinale sad su svedene na minimum. Nije išlo bez ozlijeđenih Luke Žorića, Marka Arapovića i Luke Babića pa poraz od Zvezde nije nikakvo iznenađenje.

Hrvatski prvak u prvoj je četvrtini zabio tek 12 koševa. Zvezda je od prve minute pritisnula i bez većih problema držala prednost od preko 15 koševa.

Mala nada za Cedevitu pojavila se početkom druge četvrtine kad su Pulle, White i Bilan smanjili zaostatak Zvezde, no nada je kratko trajala. Simonović i Zirbes vratili su na plus 15 dvije minute prije kraja prvog poluvremena.

Pullen i White doveli su hrvatskog prvaka na osam koševa zaostatka (50-42), no Zvezda se budi i na krilima svojih navijača ponovno odlazi na dvoznamenkastu prednost. Na kraju težak poraz Cedevite u čijim je redovima najbolji bio Jacob Pullen s 20 koševa. James White zabio je 18, a Miro Bilan 17.

Zvezdu je predvodio Quincey Miller s 22 koša.

Euroliga:

Crvena zvezda - Cedevita 94-74  (26-12, 17-20, 19-24, 32-18)

Đoković na parketu, Pionir "eruptirao"

Igrači Cedevite su se zagrijavali uoči utakmice, a u tom trenutku u Pionir je ušetao najbolji tenisač svijeta Novak Đoković.

Stigao je Đoković na utakmicu u društvu braa Đorđa. Novak je navijač Crvene zvezde, a prošle godine zajedno s Viktorom Troickim pratio je derbi Zvezde i Partizana.

Bio je na utakmici i prije dvije godine u polufinalu Eurokupa protiv Uniksa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...
REAKCIJE IZ KRANJČE

Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...

Dolaze nam u 'zmajevo gnijezdo', gdje je pao Lille, past će i Dinamo, rekao je Sopić, a Čabraja naglasio: 'Ostaje mi žal, mogli smo ih unakaziti! Inter došao po Čavlinu? Vidjet ćemo...'