Obavijesti

Sport

Komentari 5

The Sun: Modrić je blistavi dirigent orkestra Spursa

The Sun: Modrić je blistavi dirigent orkestra Spursa
1

Britanski novinari složni su u ocjeni da je Modrić uz Darrena Benta u utakmici protiv Dinama bio najbolji igrač na terenu. Složio se i Redknapp

VIDEO

Ova dva nogometaša imaju puno toga zajedničkog. Obojica su stajali 16,5 milijuna funti, obojica su u svojim prijašnjim momčadima briljirali, obojica su slabije krenuli na početku karijere u Spursima, a sada obojica pokazuju zašto su dovedeni za tako velik novac u tako velik klub. Bent je Dinamu zabio tri gola i dobio najveće ocjene u britanskim novinama, no Luka je taj koji je oduševio sve. U Sunu je dobio visoku devetku, isto kao i strijelci Bent i Huddlestone. I bez obzira na Bentov hat-trick, čarobnjak Harry je pun hvale za Modrića.
- Kad sam došao ovdje, neki treneri su govorili da je preslab za ovu ligu. No on je snažan, mnogo snažniji nego što sam mislio. Također ima i veliko srce i nije sitni slabić. Ima nevjerojatne vještine i bori se za svaku loptu. Silno je talentiran - prepun je hvale Harry za svog Hrvata.
Modrićeva forma vjerojatno znači da će Redknapp i dalje igrati s jednim napadačem. No koga staviti u napad? I Pavljučenko zabija u Premiershipu. Slatke brige za trenera.
- Obojica su u formi, no ne mogu ih obojicu staviti u igru. Luka je fantastičan igrač i on mora igrati, a teže bi bilo to uskladiti kada bi u igri bila dva napadača ispred njega. Ovako nam sasvim dobro ide i tako će ostati - završio je svoje pohvale Modriću Redknapp.
No nije ni tu kraj odi Modriću.

Nastavio je s hvalospjevima novinar Suna u svom tekstu naslovljenom "Blistav".
"Kakva predstava Luke Modrića. Opasni as Spursa predstavio se u blistavom izdanju protiv svog bivšeg kluba. Ako je Redknapp skladatelj u Tottenhamovoj simfoniji, onda je hrvatska zvijezda dirigent njegova orkestra. Redknapp je Modrića, čim je preuzeo klupu od Ramosa, postavio na njegovo prirodno mjesto, iza napadača, i Hrvat mu sve vraća s kamatama. U društvu Arsenalove zvijezde Eduarda gledao ga je i izbornik Slaven Bilić. Imao je što i vidjeti. Sa stadiona je otišao zadovoljan izvedbom igrača kojeg smatra najboljim u Europi. Izvadio je Modrića u 75. minuti ne bi li ga odmorio za utakmicu s Manchester Cityjem. Hrvat je doživio stajaće ovacije tribina White Hart Lanea, a ustala je i cijela klupa Tottenhama da mu pokaže koliko mu se dive", završio je svoju odu Modriću novinar Suna.
Mi u Hrvatskoj vidjeli smo da Modrić nije odigrao onako kako najbolje zna. Navijači u Engleskoj očito još nisu upoznati što Luka sve može pa su oduševljeni ovime što sada odigrava na terenu. Što će tek biti kada se potpuno privikne na britanski način igre? U svakom slučaju nije daleko od svoje želje da postane idol navijača kao što su to nekada bili Paul Gascoigne ili Glenn Hoddle. Već sada, nakon samo nekoliko odličnih predstava, navijači mu pružaju nezaboravni "standing ovation", a pri svakom dodiru s loptom tribinom se prolomi pljesak. To nije imao ni Berbatov, ni Keane, ni ostali velikani u Spursima. Redknapp zna kakvog dragulja ima i zna kako igrati s njim u sastavu. Nedavno je rekao: "Dajte mu loptu i on će napraviti sve ostalo". Upravo je to taktika koja je palila u Dinamu, a sigurni smo da će tako biti i u Tottenhamu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...