Obavijesti

Sport

Komentari 50

Tjedan dana uoči odlučujućeg derbija s Rusima Modrić ni na klupi: Ima li razloga za brigu?

Tjedan dana uoči odlučujućeg derbija s Rusima Modrić ni na klupi: Ima li razloga za brigu?

Modrić neće biti na raspolaganju treneru Ancelottiju. Luka je bio među pozvanima, ali otpao je zbog teške prehlade, objavio je Real samo dva sata uoči susreta s Rayom Vallecanom

VIDEO

Pomalo misteriozno Luka Modrić ispao je iz kadra za subotnji susret svojeg Real Madrida protiv Raya Vallecana (2-1). 'Kraljevi' su na Santiago Bernabeu istrčali u najjačem sastavu, a Modrića je u prvoj postavi zamijenio Camavinga.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Luka Modrić 01:55

Prošli vikend prvi je puta navukao kapetansku traku i kao kapetan predvodio najtrofejniju nogometnu momčad na svijetu pa ovoga nije bio niti na klupi. Što se to dogodilo u posljednji tren?

Modrić je bio pozvan za susret s Rayom, no sam klub je u službenom priopćenju javnosti izvijestio da je Modrića pokosila teška viroza.

Champions League - Group D - Shakhtar Donetsk v Real Madrid

- Modrić neće biti na raspolaganju treneru Ancelottiju za utakmicu. Luka je bio među pozvanima, ali otpao je zbog teške prehlade - objavili su iz Reala dva sata uoči utakmice u subotu.

To definitivno nije vijest koju je izbornik Zlatko Dalić htio čuti i to samo dva dana uoči okupljanja reprezentacije. Ne zna se koliko je Modrićevo zdravstveno stanje narušeno i hoće li se uopće oporaviti do ključnog susreta skupine H s Rusijom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Prema informacijama iz Španjolske, Modrića je pokosio nešto teži oblik bolesti od same temperature ili laganog šmrcanja i nema koronu pa logika nalaže da će koji dan morati odležati kako bi se oporavio.

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila trening u Rovinju

To bi moglo značiti da će Luka propustiti reprezentativno okupljanje pa eventualno stići kasnije kada se oporavi. No što ako neće moći biti na raspolaganju izborniku Daliću?

Hrvatski izbornik već je ostao bez Matea Kovačića u veznoj liniji, koji je ozlijedio tetivu na treningu Chelseaja i kojeg je zamijenio Luka Sučić (19). Uz izostanak i Josipa Brekala (zamijenio ga Antonio Čolak) Hrvatska bi sada mogla doživjeti novi udarac.

U tom bi slučaju izbornik mogao aktivirati Kristijana Lovrića ili Nikolu Moru koji su na pretpozivu, dok bi umjesto Modrića u igru uskočili Mario Pašalić, Luka Ivanušec ili Kristijan Jakić.

Osijek: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, Hrvatska - Slovačka

Ipak, nadamo se kako će s Lukom sve biti u redu i da će se uspješno oporaviti pa još jednom kao kapetan povesti Vatrene do pobjede.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao