Obavijesti

Sport

Komentari 210

Drama u Osijeku: Daku je u 6. seriji zabio za polufinale Kupa!

Drama u Osijeku: Daku je u 6. seriji zabio za polufinale Kupa!
29

Krstanović je iz penala pogodio prečku, Bočkaju je s bijele točke obranio sjajni Slavenov debitant Sušak, isključeni su Žaper zbog verbalnog delikta i Kvržić zbog dva žuta. Osijek ide dalje na penale!

Nogometaši Osijeka treći su polufinalisti ovosezonskog izdanja Hrvatskog kupa, oni su u četvrtfinalu boljim izvođenjem 11-eraca sa 5-4 izbacili Slaven Belupo, nakon što u 120 minuta igre u Gradskom vrtu nije bilo pogodaka.

Iako nije bilo golova, susret u Osijeku obilovao je događajima, oba sastava nisu iskoristila po kazneni udarac, a i jedni i drugi su utakmicu završili sa po 10 igrača.

Pokretanje videa...

Bjelica i Osječani slave 00:59

Osijek je u prvom poluvremenu dominirao protiv kombinirane momčadi iz Koprivnice u kojoj je sjajan dojam ostavio debitant na vratima Ivan Sušak, on je bio najzaslužniji što Slaven nije bio u velikom zaostatku već nakon prvih 45 minuta.

Drugo poluvrijeme donijelo je izjednačenu utakmicu, a prvi je priliku za vodstvo s bijele točke imao je gostujući sastav. Škorić je u svom kaznenom prostoru srušio Godu pa je sudac Jović dosudio najstrožu kaznu. Loptu je uzeo iskusni Krstanović i zatresao gredu.

Osijek i Slaven Belupo sastali se u četvrtfinalu hrvatskog nogometnog kupa

Petnaestak minuta potom i domaći su dobili priliku povesti s bijele točke nakon što je Marina u skoku rukom po glavi udario Lončara, ali pokušaj Bočkaja sjajno je zaustavio Sušak.

U produžetku su oba sastava ostala s desetoricom igrača, prvo je u 94. minuti isključen Žaper koji je dobio izravni crveni karton zbog neopreznog ulaska đonom u suparnika, da bi u 108. minuti "pocrvenio" i Kvržić zbog drugog žutog kartona.

Osijek i Slaven Belupo sastali se u četvrtfinalu hrvatskog nogometnog kupa

Prilikom izvođenja 11-eraca prvi je do prednosti stigao gost nakon što je kapetan Osijeka Škorić zatresao gredu, ali odmah potom je i Goda promašio, da bi u šestoj seriji Zirdum pogodio gredu, a Daku bio precizan za prolazak domaćih među četiri najbolja.

Osijek se tako pridružio Gorici i Hajduku koji su četvrtfinale izborili još u utorak, Gorica je boljim izvođenjem 11-eraca izbacila Istru 1961, a Hajduk je kao gost sa 6-3 svladao Lokomotivu.

Osijek i Slaven Belupo sastali se u četvrtfinalu hrvatskog nogometnog kupa
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
SuperSport Hrvatski nogometni kup, četvrtfinale 16:00 , Gradski vrt
Osijek
5 : 4
Slaven
Sortiranje događaja
6. SERIJA

Matko Zirdum puca idući. Lopta pogađa prečku, odbija se od trave i ide van! Je li gol? Čini se da nije... Pala je lopta metar ispred crte...

Mirlind Daku može donijeti Osijeku polufinale. Kosovar puca i pogađa! OSIJEK JE U POLUFINALU! Kakva drama i veliko veselje u Gradskom vrtu...

5. SERIJA

Mario Marina ide izvesti peti penal za Slaven, puca dolje desno i zabija!

Ivan Fiolić mora zabiti za Osijek ako ga želi ostaviti u igri. Pucao je dosta slabo, po sredini dolje, ali imao je sreće i ušlo je to! Nastavlja se drama...

4. SERIJA

Bruno Goda ima priliku donijeti veliku prednost Slavenu, puca pokraj gola! Gađao je lijevo, tamo se bacio i Malenica, ali nije imao potrebu intervenirati golman Osijeka.

Ide Lončar izjednačiti, dugi zalet i - gol! I jedni i drugi promašili su uoči pete serije, rezultat je 3-3!

3. SERIJA

Nemanja Glavčić ušao je s klupe, izveo penal i puknuo sigurno, po sredini pod prečku!

Škorić je uzeo loptu, skandiraju mu "Mile, Mile" s tribina... Puca Škorić i pogađa prečku! Točno tamo gdje je pogodio i Krstanović ranije večeras.

2. SERIJA

Iskusni Goran Paracki drugi je Slavenov izvođač. Slično kao i Brlek, golman lijevo, lopta desno.

Vedran Jugović izvodi drugi Osijekov penal. I on puca desno, a Sušak se baca lijevo. I dalje su poravnati, 2-2.

Komentari 210