Obavijesti

Sport

Komentari 45

Tko će zamijeniti Darija Špikića? Čačić (još) ne vjeruje Rukavini

Tko će zamijeniti Darija Špikića? Čačić (još) ne vjeruje Rukavini
3

Dario Špikić jedan je od najstandardnijih igrača Dinama ove sezone, stalni adut Ante Čačića na desnom krilu. Možda će i konkurirati za Hajduk, ali vjerojatno neće zaigrati od prve minute...

VIDEO

Do još jednog derbija hrvatskog nogometa ostala su još samo dva dana. Dinamo je i dalje favorit, "modri" imaju osam bodova prednosti (uz utakmicu manje) u odnosu na Splićane, pa bi novom pobjedom praktički osigurali novi naslov prvaka. Jasno, Hajduk ni na "minus 11" (s utakmicom viška), ne bi odustao od titule, ali bi im fokus već mogao biti na novu sezonu.

Pokretanje videa...

Svađa ademija i čačića u dinamu 01:03

Ante Čačić nema prevelikih problema s ozljedama, iskusni trener bi za derbi na raspolaganju mogao imati sve najvažnije adute. Boško Šutalo je svakim danom u sve boljem stanju, Bruno Petković ulazi u formu, dok su lakše ozljede iza Kevina Theophilea i Petra Bočkaja. A puno bolje vijesti stižu i o statusu Darija Špikića.

Dinamo i Istra sastali se u 21. kolu SuperSport HNL-a

Krilni igrač "modrih" ove sezone uživa veliko povjerenje Ante Čačića, jedan je od najstandardnijih igrača hrvatskog prvaka. Istina, u Varaždinu je zaradio ozljedu gležnja, ali bi i Špikić mogao konkurirati za veliki derbi. No u njemu bi ipak trebao krenuti s klupe za pričuve. I to Dinamu može predstavljati problem, Čačiću fali - desno krilo.

Dinamo će opet zaigrati u 4-3-3 sustavu, ostale su pozicije prilično jasne. Dominik Livaković će biti na golu, u zadnjoj liniji zaigrat će Ristovski, J. Šutalo, Perić i Ljubičić, u veznoj liniji će ordinirati Ademi, Mišić i Baturina. Luka Ivanušec će biti na lijevom krilu, Bruno Petković opet u vrhu napada, a veliko je pitanje tko će se naći na desnom krilu. 

Zagreb: Dinamo pobijedio Bravo u pripremnoj utakmici

Gabriel Rukavina veliki je talent Dinama, ali mladi nogometaš još ne uživa veliko povjerenje kod Čačića. I teško je očekivati kako bi se iskusni trener u ovakvoj utakmici mogao od prve minute odlučiti za 19-godišnjaka bez previše iskustva. Tako da borba za poziciju na desnom krilu vlada između - Luke Menala i Petra Bočkaja.

Luka Menalo je odradio solidnu utakmicu u Varaždinu, dok je Petar Bočkaj zbog problema s butnim mišićem preskočio posljednje gostovanje "modrih". Petar Bočkaj pak nudi Čačiću puno opasniju "ljevicu", prijetnju iz prekida i više kombinatorike, ali je pitanje u kakvom je fizičkom stanju. Prednosti Luke Menala su brzina, okomitost i bolja forma...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica