Obavijesti

Sport

Komentari 5

Tko je heroj koji je nokautirao huligane AZ-a? Spasio je obitelji igrača, a dobio je i svoju sliku

Tko je heroj koji je nokautirao huligane AZ-a? Spasio je obitelji igrača, a dobio je i svoju sliku

Ja nisam heroj, samo sam napravio ono što sam morao. I nije istina da sam jedino ja odbijao napadače. Još jedan tip je radio isto. Jednostavno, ne volim nasilnike, one koji napadaju slabije i morao sam učiniti sve da ih pokušam zaustaviti, rekao je Knollsy

VIDEO

 

Dok su policajci i zaštitari gledali što se događa, huligani su nasrnuli na njih i fizički ih napali. Razbjesnilo je to igrače West Hama koji su preskakali reklamne panoe i zaletjeli se prema tribini kako bi zaštitili svoje obitelji. No, tamo se već ukazao jedan heroj.

Heroj koji je spašavao obitelji igrača West Hama 

Dok su huligani ulazili na tribinu, jedan korpulentni i vremešni navijač West Hama stao je na stepenice i jednog po jednog udarao šakom i slao na pod. Dobio je i on batina, ali uspio je zadržati pobješnjele domaćine do dolaska zaštitara i policije kojima je trebalo nekoliko minuta da uopće shvate što se događa. Veći incident izbjegnut je samo zahvaljujući navijaču West Hama koji je postao heroj dana u Velikoj Britaniji.

Vrlo brzo su tamošnji mediji doznali kako je riječ o Chrisu Knollu Knollsyju, 58-godišnjem navijaču koji na tribinama bodri svoj West Ham još od 80-ih. Ima četvero djece, radi kao električar, a nedavno su mu ugradili umjetni kuk. Spasio je i supruge golmana Areole i braniča Kehrera, koje su mu se javno zahvalile. 

- Ja nisam heroj, samo sam napravio ono što sam morao. I nije istina da sam jedino ja odbijao napadače. Još jedan tip je radio isto. Jednostavno, ne volim nasilnike, one koji napadaju slabije i morao sam učiniti sve da ih pokušam zaustaviti. Tako sam odgojio i svojih četvero djece. Uvijek će ustati u obranu žena, djece i slabijih - rekao je popularni Knollsy za Daily Mail, koji od djetinjstva živi za svoj West Ham. 

 

Objasnio je i kako je spriječio veći incident.

- Mi smo im bili na putu, pa su odlučili napasti i nas, ali ja sam pomislio kako je najbolje stati na vrh stepenica kojima se ulazi na našu tribinu i odbijati jednog po jednog. Naravno da su me izudarali, ali to mi i je bila namjera. Da primim udarce dok ne dođe pojačanje. Odbio sam barem četvoricu, ali dvojica su mi došli s leđa te me nekoliko puta udarili u lice.

West Ham je na kraju slavio 1-0 pa s ukupnih 3-1 prošao u finale Konferencijske lige koje će igrati protiv Fiorentine 7. lipnja u Pragu. Knollsy nije uspio doći do karte za finale, ali ne sumnjamo kako će ga klub nagraditi za njegov hrabri i neustrašivi podvig kojim je izložio sebe kako bi spasio djecu i žene.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi