Obavijesti

Sport

Komentari 56

Tko je najveći nogometaš ikad?

Tko je najveći nogometaš ikad?

Svijet se nikada neće usuglasiti oko ovog pitanja, ali Lionel Messi je titulom u Katru i osmom Zlatnom loptom možda dodao jezičac na vagi koja ide na njegovu stranu. Što vi mislite?

VIDEO

Za jedne je to pokojni Diego Maradona, za druge Pelé, za treće "originalni" Ronaldo, a za nove generacije, pak, uglavnom Cristiano Ronaldo i Lionel Messi, koji je krajem prošle godine konačno osvojio naslov svjetskog prvaka s Argentinom, a u ponedjeljak u svoje vitrine prikupio i osmu Zlatnu loptu.

Pokretanje videa...

Evo što Ronaldo i Messi jedu 01:29

Ne, svijet se nikada neće usuglasiti oko pitanja tko je najveći nogometaš u povijesti. Takve su stvari bile i ostale subjektivne naravi koju neće konačno presuditi nijedna anketa, nijedno mišljenje. Svatko će imati svoje argumente za svog favorita, razloge zbog kojih će one druge uvjeriti da je baš taj najveći.

Euro 2024 Qualifier - Group J - Portugal v Slovakia

Osim Messija, i Maradona, Pelé i Ronaldo bili su prvaci svijeta, Cristiano Ronaldo nije i vrlo vjerojatno neće. Pelé je to bio čak triput, a mnogima su upravo mundijali referentna točka u ovakvim izborima.

2023 Ballon d'Or

Opet, oni drugi reći će da Cristiano i Messi ispisuju povijest Lige prvaka, Zlatne lopte... Što već ne. Messi ima osam Ballon d'Ora, Ronaldo pet.

FILE PHOTO: Brazilian soccer legend Pele waves during the international friendly soccer match between Algeria and Slovenia in Algiers

Međutim, upravo je Maradona jednom rekao tko je za njega najveći u povijesti. I nije nitko od gore nabrojanih.

- Mislim da je Di Stéfano bio najbolji. Bio je superioran nad svima.

Umro je veliki Diego Armando Maradona

I, naravno, još će netko misliti da je najbolji u povijesti on, netko Puskás, Cruijff, nekome će to biti Beckenbauer, Eusebio, ali u našoj smo se anketi ograničili na prvospomenutu petoricu.

Pa, izvolite.

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika