Obavijesti

Sport

Komentari 11

'Tko zna kako bi završilo da je Balabanu ono ušlo...'

'Tko zna kako bi završilo da je Balabanu ono ušlo...'
1

Čuo sam se s Mandžukićem prije utakmice, ali se nismo kladili. Nije htio, haha, dobro je raspoložen bio Luka Modrić nakon pobjede Tottenhama

VIDEO

Dinamovi igrači dugo su ostali u svlačionici. Utješiti ih je došao i Eduardo. Poslije njega ušao je i Luka Modrić, a zatim i Ćorluka.
- Nikakva igra, nikakva borbenost, mislili smo da možemo, ali treba biti realan i reći - Tottenham je puno bolja momčad - rekao je Dejan Lovren. Pognute glave šetao je i trener Branko Ivanković:
- Nismo očekivali takav poraz. Nismo imali rješenja za Modrića. Bio je kreator i začetnik gotovo svih njihovih akcija - kratko je rekao Ivanković. Koliko je njegova krivnja u porazu nije htio reći, već kratko odbrusio da će analizirati utakmicu.
- Nikad otkad sam u Dinamu nisam primio četiri gola. Nije izgledalo lijepo, stvarno nije... - tužno je pričao Kelava nakon susreta. Jedini sa smiješkom na licu bio je Luka Modrić. Mandžukić je uoči utakmice ponudio okladu da Dinamo neće izgubiti.
- Da, čuli smo se prije utakmice, no nismo se kladili. Bila je to zafrkancija. Nije htio, haha - šalio Luka Modrić. Pohvalio ga je Benta, rekavši da je sjajan igrač, a potom se ponovno vratio Dinamu.
- Bilo mi je malo neobično igrati, ali kad je počela utakmica, nekako sam sve to zaboravio. Nedostaje mi Dinamo, zaista nedostaje i nitko sretniji od mene da Dinamo pobijedi Spartak i dočeka proljeće u Europi. Dinamo ih sigurno može dobiti - tvrdi Luka.
U civilu je izišao i drugi bivši dinamovac Vedran Ćorluka.
- Pritisnuli smo Dinamo otpočetka i oni se nisu snašli. Kad imamo svoj dan, možemo dobiti svakoga, a kako onda ne bi momčad kao što je Dinamo. Protiv nas nisu bili na svojoj uobičajenoj razini - rekao je Vedran Ćorluka.
Najbolju ocjenu dao je Argentinac Ibanez.
- Izgledalo je loše, kao da nismo željeli pobijediti. Ništa nije išlo, ali treba dići glave i pobijediti Spartak - završio je blamažu u Londonu Luis Ibanez.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"