Obavijesti

Sport

Komentari 1

Toni Kukoč obišao je Spaladium Arenu: Dođite gledati najbolje

Toni Kukoč obišao je Spaladium Arenu: Dođite gledati najbolje
2

Tri dana prije prve utakmice u ženskom dijelu turnira bivši košarkaški reprezentativac s maskotom Rokom posjetio je dvoranu u kojem će nastupiti najbolji vaterpolisti i vaterpolistice Europe

Tri dana uoči početka 35. Europskog vaterpolskog prvenstva u Splitu, dva specijalno izgrađena bazena unutar Spaladium Arene za ovaj dvotjedni sportski spektakl privlače interes svih zaljubljenika u sport.

Među njima se tako našao i Toni Kukoč, košarkaška legenda koja je u srijedu posjetila splitsku Arenu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Ne skrivajući oduševljenje Kukoč je istaknuo kako oduvijek prati vaterpolo pa samim time ne može dočekati početak prvenstva kako bi i uživo navijao za Barakude.

- Splićani i svi ostali Hrvati, dođite u Spaladium gledati najbolji vaterpolo u Europi i našu reprezentaciju - istaknuo je Kukoč.

Prvu utakmicu hrvatska ženska vaterpolska reprezentacija otvorit će 27.kolovoza u 17.30 sati s reprezentacijom Nizozemske, dok će muškarci u bazen uskočiti u ponedjeljak, kada će se održati i svečano otvaranje prvenstva koje će tijekom dva tjedna koliko prvenstvo traje, uz odličan sportski sadržaj, obilovati i bogatim zabavnim programom pored same Arene.

Ondje će navijače svaki dan dočekati bogat glazbeni program uz nastupe raznih DJ-a te mnogih poznatih imena s domaće glazbene scene.

POGLEDAJTE VIDEO: PUT PREKO ATLANTIKA S IVICOM KOSTELIĆEM