Sport

Komentari 20

Toplakovo prokletstvo: Ne daj mu otkaz jer ćeš ispasti iz HNL-a

Toplakovo prokletstvo: Ne daj mu otkaz jer ćeš ispasti iz HNL-a

Ponovno je uspio. Gospodin spasitelj ispunio je zacrtani cilj i 'lokose' ostavio u elitnom društvu. A bivši klub Samira Toplaka ispao je iz Prve HNL. Scenarij vrlo sličan onome i prošle sezone

Došao sam u Lokomotivu da preživim. Znao sam da će biti teško, ali ovako baš i ne. Rad kad-tad dolazi na naplatu, kaj drugo reći, presretan sam - rekao je Samir Toplak nakon što je Lokomotivu spasio ispadanja iz HNL-a pa dodao:

- Završavamo utakmicu (s Hajdukom) s tri ulazna juniora u takvoj situaciji, to je bogatstvo Lokomotive, čudo kakvu omladinsku školu ima. Ništa nije slučajno, u tim sam klincima pronašao želju i žar i čestitam im na tome.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo proslavio naslov prvaka

I ponovno je uspio. Gospodin spasitelj ispunio je zacrtani cilj i 'lokose' ostavio u elitnom društvu. U drami raspleta HNL-a sačuvao je glavu još jednom dok je njegov bivši klub Varaždin platio za slabu sezonu pa više neće biti dio prvoligaša.

Koprivnica: Slaven Belupo i Varaždin odigrali utakmicu 36. kola Prve HNL

I upravo se u tome krije (ne)zgoda za Toplakove bivše klubove. Jer, sjetit ćemo se, prošle sezone Inter mu je uručio otkaz, a on je otišao u Varaždin i spasio ga relegacije dok su Zaprešićani potonuli u drugu ligu.

Ove sezone ista situacija s drugim klubovima u glavnoj ulozi - Varaždin je Toplaku dao otkaz, Lokomotiva ga je dovela i opstala u Prvoj HNL!

Split: Dvoboj Hajduka i Lokomotive na Poljudu u 36. kolu Prve HNL

Pa se nekako nameće da ako želiš ostati u ligi zovi Toplaka. A ako ne želiš ispasti iz HNL-a... Nemoj mu dati otkaz. 

Jer 'Toplakovo prokletstvo' dostigne svakoga.

Najčitaniji članci