Sport

Komentari 46

Torcida kompasom slavila 109., Kohorta žestoko prozvala BBB

Torcida kompasom slavila 109., Kohorta žestoko prozvala BBB

Hajdukovi navijači slavili su rođendan voljenog kluba u Koprivnici, a Dinamovi 20 godina od povratka imena u Osijeku. Ni jednima ni drugima proslava nije sjela najbolje jer su im momčadi izgubile

Šokantan vikend za Dinamo i Hajduk. U gostujućim susretima u kojima su bili favoriti iznenadili su ih domaćini. U Koprivnici je Slaven preokretom slavio nad 'bilima' 2-1 (1-1), a u Osijeku klub s Drave je slavio nad 'modrima' 1-0.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nadali su se Splićani i Zagrepčani slavlju, ali nisu ga dobili. Proslavili su tek ono što im nikakav rezultat nije mogao uzeti.

Dinamo je u Osijeku obilježio 20 godina od povratka imena. Na sjevernoj tribini Gradskog vrta, gdje su bili Bad Blue Boysi, podignut je transparent preko cijele tribine s natpisom "Sveto ime Dinamo", na što su Kohortaši odmah odgovorili: 

"Purgeri, džabe ste se trudili, svoj Dinamo odavno ste izgubili." 

Izgubili su na kraju i utakmicu uz nove sudačke kontroverze dok se Osijekov predsjednik Ivan Meštrović družio u loži s čelnicima HNS-a Davorom Šukerom i Marijanom Kustićem, donedavno ljutim suparnicima koji su, izgleda, izgladili odnose.

Torcida je u Koprivnici podigala transparent na kojemu je nacrtan kompas i istaknuto 109 stupnjeva za 109. rođendan splitskog kluba uz natpis:

"Naš jedini kompas - tvoj grb na obzoru."

Ipak  nakon početnog vodstva, Hajduk je s igračem manje primio dva gola i izgubio od 'farmaceuta' sjajnim golom Ivana Krstanovića.

Najčitaniji članci