Obavijesti

Sport

Komentari 186

Torcida ne može kući, Dinamo je uskočio u pomoć i nudio hranu i tople napitke u krugu stadiona

Torcida ne može kući, Dinamo je uskočio u pomoć i nudio hranu i tople napitke u krugu stadiona

Po završetku utakmice gostujući navijači koji nisu iz Dalmacije kao i oni koji imaju nekoga kod koga mogu prenoćiti su ispraćeni iz kruga stadiona i užeg centra grada, poručili su iz HNS-a

VIDEO

Veliki logistički problem bio je dolazak Torcide na Maksimir iz Dalmacije na dan kad je Hrvatsku pogodilo veliko snježno nevrijeme, a još je veći problem kako se vratiti kući kad su blokirani svi pravci iz unutrašnjosti prema jugu i obratno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zapeli kod Gračaca 01:17

Na stadionu je bilo oko 1500 navijača Hajduka. Nisu svi stigli iz Dalmacije, ima ih i sa sjevera i istoka zemlje, a gdje su završili oni iz Splita teško je reći u ovom trenutku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO: Snježni kaos

Pokretanje videa...

Cesta Knin Gračac 00:27

U policiji su nam rekli kako su nakon utakmice odradili preprat navijača kao i inače u ovakvim prigodama. No HAK savjetuje svima da ne kreću na put i ne staju na odmorištima zbog većeg broja ljudi koji tamo čekaju da se ceste raščiste.

- Po završetku utakmice gostujući navijači koji nisu iz Dalmacije kao i oni koji imaju nekoga kod koga mogu prenoćiti su ispraćeni iz kruga stadiona i užeg centra grada. Za sve ostale navijače Hajduka koji još nisu odlučili hoće li i na koji način krenuti prema Dalmaciji, GNK Dinamo je osigurao hranu i tople napitke u krugu stadiona - rekao je voditelj odjela za sigurnost HNS-a Jurica Jurjević za Danas.hr.

Dinamo i Hajduk sastali se u 23. kolu SuperSport HNL-a

Zadnja skupina navijača Hajduka iz šireg kruga stadiona otputovala je u 18.15, izvjestio je novinar Nove TV Marko Šepat.

- Policija s predstavnicima Hajduka intenzivno komunicira po pitanju stanja u prometu uz razumijevanje da se navijači žele vratiti u Dalmaciju, ali zbog vremenskih uvjeta se to nikako ne preporuča. Postupci klubova i policije prije i poslije utakmice prema navijačima, pogotovo gostujućim, su u potpunoj suprotnosti sa sportskim rivalstvom koje imamo često prilike gledati - dodao je Jurjević.

Policija je u međuvremenu izvijestila kako je do završetka utakmice privela 12 ljudi, od čega dva navijača Dinama zbog vrijeđanja službene osobe odnosno alkohola i 10 navijača Hajduka zbog pirotehnike i alkohola, od čega je troje maloljetnika. Na stadionu su pronašli više od 200 pirotehničkih sredstava.

POGLEDAJTE VIDEO: DANKO AŽIĆ KAO MAMIĆ, MODRIĆ...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 186
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu