Obavijesti

Sport

Komentari 186

Torcida ne može kući, Dinamo je uskočio u pomoć i nudio hranu i tople napitke u krugu stadiona

Torcida ne može kući, Dinamo je uskočio u pomoć i nudio hranu i tople napitke u krugu stadiona

Po završetku utakmice gostujući navijači koji nisu iz Dalmacije kao i oni koji imaju nekoga kod koga mogu prenoćiti su ispraćeni iz kruga stadiona i užeg centra grada, poručili su iz HNS-a

VIDEO

Veliki logistički problem bio je dolazak Torcide na Maksimir iz Dalmacije na dan kad je Hrvatsku pogodilo veliko snježno nevrijeme, a još je veći problem kako se vratiti kući kad su blokirani svi pravci iz unutrašnjosti prema jugu i obratno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zapeli kod Gračaca 01:17

Na stadionu je bilo oko 1500 navijača Hajduka. Nisu svi stigli iz Dalmacije, ima ih i sa sjevera i istoka zemlje, a gdje su završili oni iz Splita teško je reći u ovom trenutku.

POGLEDAJTE VIDEO: Snježni kaos

Pokretanje videa...

Cesta Knin Gračac 00:27

U policiji su nam rekli kako su nakon utakmice odradili preprat navijača kao i inače u ovakvim prigodama. No HAK savjetuje svima da ne kreću na put i ne staju na odmorištima zbog većeg broja ljudi koji tamo čekaju da se ceste raščiste.

- Po završetku utakmice gostujući navijači koji nisu iz Dalmacije kao i oni koji imaju nekoga kod koga mogu prenoćiti su ispraćeni iz kruga stadiona i užeg centra grada. Za sve ostale navijače Hajduka koji još nisu odlučili hoće li i na koji način krenuti prema Dalmaciji, GNK Dinamo je osigurao hranu i tople napitke u krugu stadiona - rekao je voditelj odjela za sigurnost HNS-a Jurica Jurjević za Danas.hr.

Dinamo i Hajduk sastali se u 23. kolu SuperSport HNL-a

Zadnja skupina navijača Hajduka iz šireg kruga stadiona otputovala je u 18.15, izvjestio je novinar Nove TV Marko Šepat.

- Policija s predstavnicima Hajduka intenzivno komunicira po pitanju stanja u prometu uz razumijevanje da se navijači žele vratiti u Dalmaciju, ali zbog vremenskih uvjeta se to nikako ne preporuča. Postupci klubova i policije prije i poslije utakmice prema navijačima, pogotovo gostujućim, su u potpunoj suprotnosti sa sportskim rivalstvom koje imamo često prilike gledati - dodao je Jurjević.

Policija je u međuvremenu izvijestila kako je do završetka utakmice privela 12 ljudi, od čega dva navijača Dinama zbog vrijeđanja službene osobe odnosno alkohola i 10 navijača Hajduka zbog pirotehnike i alkohola, od čega je troje maloljetnika. Na stadionu su pronašli više od 200 pirotehničkih sredstava.

POGLEDAJTE VIDEO: DANKO AŽIĆ KAO MAMIĆ, MODRIĆ...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 186

VIDEO

VIDEO Navijači Dinama pjevaju 'Bit će Rijeka ku*** šampion!', a pogledajte što radi Petković
KLASAN POTEZ

VIDEO Navijači Dinama pjevaju 'Bit će Rijeka ku*** šampion!', a pogledajte što radi Petković

Francuz Bernauer nije bio svjestan što viče masa pa je podigao ruke, a onda mu je sve objasnio 18-godišnji Vrbančić. Dok je Petković stigao iz pozadine i jednim pogledom smirio Ristovskog

Čavlina odlazi u ligaškog rivala, Pjaca je na korak od Dinama
DOZNAJEMO

Čavlina odlazi u ligaškog rivala, Pjaca je na korak od Dinama

Dinamo je Čavlinu pustio bez odštete u Lokomotivu, ali je u dogovor ugradio klauzulu po kojoj na njega ima pravo prvokupa po povlaštenoj cijeni od 700.000 eura. Želi ga otkupiti pa dati na kaljenje u Osijek
Kalinić: Ako bi Dalić bio treći s juniorima, neka na Euru stavi Baturinu umjesto Modrića
NOVI SPORTSKI DIREKTOR

Kalinić: Ako bi Dalić bio treći s juniorima, neka na Euru stavi Baturinu umjesto Modrića

Za Livaju nismo dobili ponudu, a Perišić ima ugovor do kolovoza i na njemu je hoće li ostati. Stranci moraju naučiti hrvatski u tri mjeseca, a trener stiže do kraja idućeg tjedna, rekao je Nikola Kalinić