Obavijesti

Sport

Komentari 8

Torcida: Neka ovaj derbi prođe bez ikakve bakljade!

Torcida: Neka ovaj derbi prođe bez ikakve bakljade!
1

Od igrača tražimo da igraj hajdučki i ostave srce na terenu svih 90 minuta, a mi ćemo svoja grla i dlanove na tribinama, kaže Torcida u proglasu

VIDEO

Za veliki derbi spremaju se igrači, ali i navijači. Poljud će sasvim sigurno biti pun, a atmosfera, po svemu sudeči, veličanstvena. Kako bi sve prošlo u najboljem mogućem redu, Torcida je četiri dana prije derbija izdala proglas:
"Pred nama je utakmica sezone, derbi za koji živi svaki Hajdukov navijač. Nakon osvajanja Dvoranskog prvenstva u Zadru, bijeli idu po duplu krunu, a prvi korak je pobjeda u derbiju. Mi, najvjerniji navijači, uvijek smo pratili naš Hajduk, od Starog placa, do Poljuda, po svim kontinentima, gradovima i selima, po kiši, buri i snijegu - mi nikada nismo odustajali.
Naša podrška i ovoga puta će biti glasna i beskompromisna, jer u ovom derbiju opstaju samo najhrabriji: Hajduk Split i Torcida.
Od igrača tražimo samo jedno: igrajte hajdučki i ostavite srce na terenu svih 90 minuta, a mi ćemo svoja grla i dlanove na tribinama.
Kako bi nadolazeći derbi protekao u veličanstvenom ambijentu, pozivamo sve Torcidaše i navijače koji će pohoditi sjevernu tribinu, da se pridržavaju slijedećih uputa:
Svi navijači koji posjeduju bilo kakve transparente, a namjeravaju ih nositi na utakmicu, neka iste obvezno donesu na Poljud, ujutro na dan utakmice. Nemojte svoje transparente stavljati na ogradu prije početka utakmice jer će vam isti biti uklonjeni. Transparente će na samom stadionu postavljati pripadnici Torcide koji se brinu za izgled tribine i vizualni identitet grupe, stoga slušajte njihove upute prilikom donošenja transparenata.
Torcida priprema veliku koreografiju za ovaj derbi, stoga molimo sve navijače koji dolaze na sjevernu tribinu, da uđu što ranije na "Sjever", odnosno barem sat vremena prije početka utakmice, radi što bolje organizacije i izvedbe same koreografije. Slušajte upute sa razglasa i upute pripadnika Torcide koji će vam objasniti što trebate činiti kako bi koreografija bila veličanstvena.
Ako dobijete zastavu, po svršetku utakmice odložite je uz ogradu na samom dnu "sjeveroistoka". Navijanje će se voditi sa razglasa, pratite pjesmu, pomozite Hajduku svojim glasom i dlanovima da izbori novu pobjedu.
Molimo sve navijače Hajduka, bez obzira na kojoj se tribini budete nalazili, da ne bacate baklje ili bilo koje druge predmete na tartan stazu ili teren.
Neka ovaj derbi bude upamćen i po tome, što nijedna baklja neće biti bačena na igralište!", stoji u Torcidinom proglasu uz završni pozdrav:
"Od ljubavi naše virnije nima"!!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja