Obavijesti

Sport

Komentari 24

Torcida poziva navijače na bojkot Hrvatske televizije

Torcida poziva navijače na bojkot Hrvatske televizije
1

Ukoliko doista večerašnjeg prijenosa utakmice Hajduka i Uniree ne bude Torcida će pozvati sve simpatizere Hajduka na bojkot usluga HTV-a

VIDEO

Klub navijača Torcida reagirao je na potez HTV-a koji nije uspio osigurati televizijeki prijenos uzvratne utakmice četvrtog pretkola Europske lige između Hajduka i Uniree u Bukureštu priopćenjem medijima. Navijači Hajduka pozvali su sve pristalice 'bijelih', ako prijenosa doista večeras ne bude, na bojkot HTV-ovih usluga pa tako vjerojatno i na plaćanje pretplate. Live tekstualni prijenos utakmice Unirea - Hajduk možete pratiti na 24sata.hr od 19.30 sati.

Priopćenje Kluba navijača Torcida donosimo vam u cjelosti:
"Povodom izostanka televizijskog prijenosa kvalifikacijske nogometne utakmice za Europsku ligu izmedju FC Unirea Urziceni i HNK Hajduk Split, izražavamo svoje ogorčenje neprofesionalnim radom javnog servisa HRT-a.
Izjave predstavnika ove medijske kuće kako je isključivi krivac izostanka prijenosa rumunjski klub, koji je u stanju kaosa, nije i ne može biti opravdanje, nego je upravo navedena činjenica trebala mobilizirati javnu televiziju da na vrijeme napravi sve kako bi svojim pretplatnicima ipak osigurala prijenos iz Bukurešta. 
Ovaj postupak je samo nastavak neprimjerenog tretmana Hajduka zbog kojeg su primjerice utakmice splitskog kluba u prvih pet kola HNL-a izravno emitirane samo jednom, a utakmicu između Dinama Bukurešt i Hajduka pretplatnici HRT-a nisu mogli gledati na programima koje plaćaju.
O količini javnog interesa za nastupe Hajduka dovoljno govori podatak nezavisne agencije kako je nogometna utakmica Hajduka i Uniree, održana prošlog tjedna u Splitu, bila najgledaniji događaj dana.
Ukoliko doista večerašnjeg prijenosa ne bude, KN Torcida sa ciljem zaštite digniteta HNK Hajduk Split, pozvat će sve navijače i simpatizere Hajduka, kao i ostale prijatelje sporta koji smatraju ovakvo ponašanje javne televizije neprimjerenim, na bojkot usluga HTV-a."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika