Obavijesti

Sport

Komentari 256

Torcida se oglasila uoči derbija: Dignimo najbolju koreografiju...

Torcida se oglasila uoči derbija: Dignimo najbolju koreografiju...

U samu pripremu je uložen enorman trud, vrijeme i novac zato pozivamo sve da pažljivo i smireno slušaju upute sa štange. Dignimo najbolju koreografiju na ovim prostorima i predstavimo klub u najboljem svjetlu, rekli su

Hajduk Dinamo danas od 18 sati igraju vječni derbi na Poljudu pred 30.000 gledatelja u 27. kolu Prve HNL. 

POGLEDAJTE VIDEO: Boysi zapalili dimne bombe u Splitu

Pokretanje videa ...

Hajduk je na četvrtom mjestu s 48 bodova, a želi li momčad Valdasa Dambrauskasa osvojiti naslov prvaka, moraju pobijediti zagrebačkog prvaka. 

Kao uvod u derbi, Bad Blue Boysi su dan prije utakmice zapalili desetak plavih dimnih najavivši današnji spektakl dok im je Hajduk s druge strane odgovorio transparentom koji je osvanuo na zagrebačkom Gradecu: "Vi ste navijački izuzetak, utakmice se ne igraju u petak".

Nekoliko sati prije početka derbija, navijačka skupina Torcida je na društvenim mrežama otkrila kako priprema najbolju koreografiju na ovim prostorima dok je policija zamolila sve posjetitelje da se pridržavaju uputa.

"Pred nama je najveći hrvatski derbi i jedna od najvećih utakmica ove sezone. Pozivamo sve navijače Hajduka i pripadnike Torcide, koji će biti na sjevernoj tribini, da obavezno ponesu šal i da uđu najkasnije sat vremena prije početka utakmice i na taj način pridonesu pripremi i izvedbi spektakularne koreografije. Koreografije su jedan od identiteta naše grupe, a u samu pripremu je uložen enorman trud, vrijeme i novac zato pozivamo sve da pažljivo i smireno slušaju upute sa štange. Pustite istok i zapad da odrade pisme sa razglasa stadiona, budite strpljivi, dignimo najbolju koreografiju na ovim prostorima i predstavimo grupu i klub u najboljem svjetlu", napisali su na službenom Facebook profilu iz Torcide. 

POGLEDAJTE TRAILER ZA MMA MEGASPEKTAKL: