Obavijesti

Sport

Komentari 14

Policija uoči derbija Hajduka i Dinama: Evo uputa za navijače

Policija uoči derbija Hajduka i Dinama: Evo uputa za navijače

Za gostujuće navijače na području Dugopolja vršit će pregled ulaznica uz istodobni uz pregled EU digitalnih Covid potvrda gdje je također organiziran parking pod policijskim nadzorom

VIDEO

Hajduk i Dinamo u 27. kolu Prve HNL danas od 18 sati igraju vječni derbi na Poljudu pred 30.000 gledatelja. S obzirom na to da se radi o velikom broju posjetitelja, iz PU splitsko-dalmatinske mole da se svi pridržavaju uputa i zapovijedi policijskih službenika na terenu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Boysi zapalili dimne bombe u Splitu

Pokretanje videa...

Boysi zapalili dimne bombe u Splitu 00:50

 Ulazak na stadion

"S obzirom na to da za ovo javno okupljanje nema ulaznica u slobodnoj prodaji, a u cilju smanjenja gužvi i zastoja u zoni stadiona,  apeliramo na građane koji nemaju ulaznicu da danas ne kreću prema stadionu. Ulazi u stadion biti će otvoreni od 15:30 sati, pa pozivamo posjetitelje da dođu ranije, kako bi nakon obavljenih pregleda, provjera, osoba i ulaznica mogli prije početka javnog okupljanja ući na stadion"

Iz PU Splitsko-dalmatinske napominju da svi posjetitelji prilikom ulaza moraju imati:
-          kupljenu ulaznicu,
-          EU digitalnu COVID potvrdu i
-          osobnu iskaznicu ili putovnicu.

Posebna regulacija prometa na području grada Splita

"Građane obavještavamo da će na dan utakmice organizator u suradnji s policijom vršiti blokadu prometa. Jutros od 08:00 sati uspostavljena je blokada prometa na šetnici oko stadiona."

"Od 13:00 sati do završetka osiguranja uspostaviti će se blokada prometa u ulici VIII. mediteranskih igara-kod ulaza na parkiralište bazena Poljud, kod ugostiteljskog objekta „Hemingway“, te na raskrižju ulice VIII. mediteranskih igara i ulice Sedam Kaštela (osim za vozila policije, odnosno vozila s propusnicom), a od 15:00 sati uspostaviti će se blokada prometa u ulici Zrinsko-frankopanskoj -od raskrižja s ulicom Hrvatske mornarice do ulaza u Loru, te u ulici Put Supavla – od raskrižja s ulicom Put Brodarice (osim vozila HV, stanara, autobusa javnog gradskog prijevoza i vozila s propusnicom)"

Zagreb: Navijači na utakmici Dinamo - Hajduk

"Upozoravamo vozače da svoja vozila ne ostavljaju na mjestima gdje je zabranjeno zaustavljanje i pakiranje. Prometni redari, će zajedno s policijskim službenicima, na dan održavanja javnog okupljanja, sankcionirati vozače nepropisno parkiranih vozila posebno u ulicama Zrinsko- frankopanska, Hrvatske mornarice, VII Kaštela i Put Supavla, te će vozila za koja budu postojali uvjeti za premještanje biti premještena."

Pula: Istra i Hajduk odigrali utakmicu 25. kola Prve HNL

Iz PU splitsko-dalmatinske naglasili su da će se za gostujuće navijače na području Dugopolja vršiti pregled ulaznica uz istodobni uz pregled EU digitalnih Covid potvrda. 

Sve organizirane skupine navijača, koje budu putovale autobusima, biti će upućene izravno na stadion. Za sve ostale gostujuće navijače koji budu putovali neorganizirano, osobnim ili kombi-vozilima osiguran je parking kod naplatne postaje Dugopolje, pod policijskim nadzorom, odakle je organiziran prijevoz autobusima do stadiona.

POGLEDAJTE TRAILER ZA MMA MEGASPEKTAKL:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja