Obavijesti

Sport

Komentari 125

Torcida zapalila transparent na Poljudu, navijači Porta: Ukrali su nam ga iz našeg muzeja!

Torcida zapalila transparent na Poljudu, navijači Porta: Ukrali su nam ga iz našeg muzeja!

Navijači Hajduka razvili su na sjevernoj tribini udarni transparent Porta, a odmah potom javili su se navijači Porta, priložili video u kojem tvrde da je transparent pod okriljem noći ukraden iz muzeja

VIDEO

Veliku pažnju na stadionu izazvao je transparent za kojeg se nije znalo čiji je. Odnosno, znalo se da nije od niti jedne hvatske navijačke skupine, već da je riječ o Portugalcima.

Torcida je razvila transparent, što se u navijačkom svijetu smatra kao trofej, no jedino ako je uzet na fer način. No navijači Porta, niti pola sata nakon što je transparent objavljen na sjeveru, poslali su video i objašnjenje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Navijači Porta: Torcida i No Name Boysi ukrali su nam transparent iz muzeja 00:13

- Torcida i No Name Boysi ukrali su nam transparent iz muzeja - stoji na objavi navijača Porta, uz priloženi video, koji kruži po grupama na društvenim mrežama.

Krađa pak, u navijačkom svijetu smatra se nedostojnim navijača, no pitanje je tko je ovdje u pravu. Transparenti na kojima piše Super i Coletivo nekako su se našli u Torcidinim rukama, a kako je došao ostaje engima. 

Inače, Torcida je u odličnim odnosima s navijačima Benfice, koji su pak vječni rivali s navijačima Porta. U ovakvim situacijama, ako je transparent ukraden, red je da se vrati. Ako pak nije, već je oduzet na huliganima dozvoljen način, a to je tučnjava, ništa od povratka.

>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 125
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina
VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.