Obavijesti

Sport

Komentari 1

Tottenham srušio Nottingham u gostima, Perišić izborio penal

Tottenham srušio Nottingham u gostima, Perišić izborio penal
3

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić igrao je za Tottenham do 73. minute, a upravo nakon njegovog ubačaja je domaći branič Cook igrao rukom te je Tottenham dobio kazneni udarac

VIDEO

U posljednjoj utakmici 4. kola engleskog nogometnog prvenstva Tottenham Hotspur je kao gost svladao Nottingham Forest sa 2-0 (1-0).

Oba pogotka za sastav iz Londona postigao je Harry Kane, prvoga u 5. minuti preciznim udarcem s vrha kaznenog prostora, a drugog u 81. glavom iz neposredne blizine.

Usto Kane nije uspio realizirati i kazneni udarac, njegov šut s bijele točke u 56. minuti obranio je Henderson. Bio je to prvi neiskorišteni 11-erac Kanea u Premier ligi nakon više od četiri godine i 15 uzastopnih pogodaka. S druge strane, mladi Henderson je peti put bio "oči u oči" s protivničkim igračem te je samo jednom svladan. Čak je tri puta obranio uz jedan promašaj.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić igrao je za Tottenham do 73. minute, a upravo nakon njegovog ubačaja je domaći branič Cook igrao rukom te je Tottenham dobio kazneni udarac.

Premier League - Tottenham Hotspur v Wolverhampton Wanderers

Treći Tottenham se ovom pobjedom bodovno poravnao s drugim Manchester Cityjem i četvrtim Brighton and Hove Albionom, sva tri sastava imaju po 10 bodova, dva manje od vodećeg Arsenala. Nottingham je 14. s četiri boda.

Ranije u nedjelju su igrači West Ham Uniteda pobjegli su sa začelja ljestvice engleskog prvenstva minimalnom 1-0 (0-0) gostujućom pobjedom protiv Aston Ville u Birminghamu. Iako je domaći sastav bio daleko bolja momčad s izraženijim prilikama, gostima se sreća osmjehnula u 74. minuti. Tada je dalekometni udarac Fornalsa pogodio blok Konse i u neobranjivom luku preletio Martineza te završio u mreži. To je bio prvi pogodak West hama u novoj sezoni koji je "čekićarima" osigurao i prva tri boda pa su skočili sa 20. na 16. mjesto. Isti učinak ima i 15. Aston Villa.

POGLEDAJTE VIDEO: HAJDUKOVCI ZAUSTAVILI PROMET NA AUTOCESTI

Wolverhampton Wanderers i Newcastle United su istovremeno igrali 1-1 (1-0). Domaće je u vodstvo doveo Ruben Neves u 39. minuti, navijači na Molineauxu su 81. minuti pomislili da je njihova momčad povećala svoju prednost nakon protunapada kojega je realizirao Jimenez. No, nakon velikog pritiska gostujućih igrača sudac je konzultirao VAR te pregledom snimke odlučio kako je na početku akcije Neces napravio prekršaj nad Fraserom i poništio pogodak. Kako bi stvar bila još gora za domaće, Saint-Maximin je u 90. minuti odličnim volejem sa 18 metara poravnao na konačnih 1-1. Wolverhampton je tako i dalje bez pobjede u novoj sezoni i zauzima 19. mjesto s dva boda, dok je Newcastle još uvijek neporažen, ali sa šest bodova je sedmi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna