Obavijesti

Sport

Komentari 6

Totti: Ispričavam se Laziju za svoje nesportsko slavlje

Totti: Ispričavam se Laziju za svoje nesportsko slavlje
5

Kapetan Rome Francesco Totti ispričao se svim navijačima Lazija zbog svoje nesportske proslave nakon pobjede Rome od 2-1 u gradskom derbiju

VIDEO

Po završetku utakmice koja je obilovala svim elementima nemilih scena gradskog rivalstva, pa je utakmica okončana masovnim naguravanjem suparničkih momčadi i krvavim "folklorom" na ulicama Rima, istaknula se i Romina ikona koja je navijačima Lazija uputila dva palca okrenuta prema dolje. Jasna je bila njegova gestikulacija prema zaljubljenicima u "nebesko plave" koji se bore za ostanak u nogometnom prvenstvu Italije.
- Žalim zbog svog postupka i ispričavam se svima koje je moja proslava uvrijedila. Uhvatila me pobjednička euforija, ali nisam želio nikoga povrijediti - tvrdi. Romin kapetan u nastavku objašnjava da je gestikulacijom zapravo odgovarao Lazijevom Robertu Baroniju koji je na jednak način poslije prvog gradskog derbija njemu poručivao iste stvari.
- Kroz povijest naših utakmica ovakvi načini proslave nisu nikakva novost, uvijek se pretjerivalo. Nisam prvi koje je ovakvo što napravio, ali svejedno, ispričavam se - dodao je Totti. Nekadašnji Lazijev kapetan Paolo Di Canio stao je na stranu Rominog kapetana u komentaru na "palac dolje" tvrdnjom da takvo što nije ništa novoga u rimskom derbiju.
- Uobičajena stvar, iako nimalo draga navijačima Lazija. No, oni koji razumiju ovaj derbi razumiju i Tottijevu gestu koju ne smatram vulgarnom. Ne osuđujem ga, on se samo ponadao da će Lazio kliznuti u Seriju B, kao što se i svaki navijač Lazija nada da će Roma propustiti priliku za osvojiti "scudetto". Roma drži čelno mjesto ljestvice Serije A s jednim bodom više u odnosu na milanski Inter. Lazio će, pak, i dalje u završnici sezone strahovati jer im je ugrožen prvoligaški status. Četiri kola prije kraja imaju tek tri boda više od Atalante koja je na 18. mjestu ljestvice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom