Sport

Komentari 3

Tragedija u Međimurju: Igrač se srušio na terenu i preminuo! Iza sebe ostavio trudnu suprugu

Tragedija u Međimurju: Igrač se srušio na terenu i preminuo! Iza sebe ostavio trudnu suprugu

U dubokoj žalosti javljamo vam da je igrač NK Otoka Dejan Oršuš, nakon što se srušio za vrijeme utakmice, preminuo. Bio je dečko za zafrkanciju, talent od nogometaša, veliki igrač, oprostio se od njega NK Otok

Trebala je to biti još jedna utakmica u nizu za mladog Dejana Oršuša (24) iz NK Otoka. Njegov klub igrao je protiv Radničkog u drugoj županijskoj ligi, no tijekom susreta dogodilo se nešto najgore moguće.

Mladi nogometaš Dejan Oršuš preminuo je u bolnici u Čakovcu od posljedica srčanog udara, piše EMeđimurje.net. On se u nedjelju poslijepodne srušio na travnjaku tijekom utakmice svog kluba, prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, no nažalost, nije mu bilo spasa. Liječnici su samo mogli proglasiti smrt.

- U dubokoj žalosti javljamo vam da je igrač NK Otoka Dejan Oršuš, nakon što se srušio jučer tokom utakmice, preminuo. Uz brzu reakciju suigrača i igrača NK Radnički uspjeli smo ga spasiti, a vrlo brzo stiglo je i medicinsko osoblje koje se trudilo oživjeti ga 25 minuta na samom terenu. Bio je dečko za zafrkanciju, talent od nogometaša, veliki igrač, a još veći prijatelj! Iza sebe je ostavio ženu u petom mjesecu trudnoće i dijete. Hvala mu za sve pogotke, pomoć klubu i za dizanje raspoloženja dok je dečkima bilo najteže! Uvijek u našim mislima - napisao je njegov klub NK Otok iz Otoka, malenog mjesta u Međimurju.

Prije tri godine jedna slična tragedija dogodila se u Slavonskom Brodu za vrijeme utakmice 3. HNL između Marsonije i Slavonije i Požege kada je preminuo bivši nogometaš Zagreba Bruno Boban, brat igrača Varaždina Gabrijela, preminuo u 26. godini. Bruno se srušio tijekom utakmice, liječnici su ga pokušali reanimirati, ali nažalost, spasa nije bilo. Uzrok smrti bilo je zatajenje srca.

Nažalost, srce je opet koštalo života jednog sportaša. Prije više od mjesec dana rastužio nas je odlazak legendarnog Zlatka Saračevića koji je preminuo nedugo nakon utakmice Podravke, a portugalski rukometni golman Alfredo Quintana srušio se na treningu i nekoliko dana kasnije preminuo od posljedica srčanog udara.

Najčitaniji članci