Sport

Komentari 0

Tragedija u Srbiji: U sudaru s kamionom poginuo jedan od najvećih rukometnih talenata

Tragedija u Srbiji: U sudaru s kamionom poginuo jedan od najvećih rukometnih talenata

Zauvijek nas je napustilo naše dijete kluba Ognjen Pejić, koji je nastradao u prometnoj nesreći. Sućut obitelji, neka te anđeli čuvaju, oprostili su se iz kluba od Ognjena

Velika tragedija pogodila je Srbiju. U prometnoj nesreći na prometnici Valjevo - Šabac život je izgubilo troje mladih ljudi poginuvši na mjestu nakon sudara s teretnim vozilom.

Jedan od stradalih bio je Ognjen Pejić (21), talentirani rukometaš Metalca iz Valjeva. On, kao i vozačeva djevojka, prenose srpski mediji, nije bio vezan, a do nesreće je došlo jer je njihovo vozilo izgubilo kontrolu i prešlo u suprotni trak u kojemu je nadolazio kamion. Vozač istog nije bio alkoholiziran.

Druga je to nesreća u obitelji Pejić, prošle godine, također u prosincu i također u prometnoj nesreći, poginuo je otac...

Ognjen je bio najbolji strijelac svog kluba i jedan od najvećih talenata kojeg je tek čekala rukometna budućnost i velika scena. 

- Zauvijek nas je napustilo naše dijete kluba Ognjen Pejić, koji je nastradao u prometnoj nesreći. Sućut obitelji, neka te anđeli čuvaju - oprostili su se iz kluba od Ognjena.

Najčitaniji članci