Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
12 komentara

Tragična proslava: Mladen Pelaić opet slomio nogu!

Hajdukov nogometaš je nespretno doskočio kada je preskakao ogradu i slomio na dva mjesta istu nogu koja mu je pukla 19. travnja ove godine

Sandra Krunić
Foto: Sandra Krunić
12 komentara

Nakon utakmice s Osijekom veći dio Hajdukove momčadi krenuo je proslaviti i nazdraviti rođenju Rubilova sina Dina u restoran Stella u Stobreču. Nakon veselog slavlja i pokoje čašice pića igrači su se razišli. Nesretni Pelaić se na putu kući spotaknuo i pao preko zida. Ista ona noga koju mu je na dva mjesta slomio igrač Cibalije Mario Andričević opet je pukla na dva mjesta. Po dolasku u bolnicu Pelaiću su navodno izmjerili veću količinu alkohola u krvi, što nam nitko službeno ipak nije želio potvrditi.
- Mladen mi se javio, rekao je da je pisao SMS i da se spotaknuo te nezgodno pao. Noga mu je ponovno pukla, no ne na istome mjestu nego iznad. Ovog puta je to bio otvoreni prijelom - rekao nam je Mladenov otac Iztok, koji se sa sinom čuo neposredno nakon operacije u ponedjeljak poslijepodne.
Groznu vijest Mladenovi su roditelji saznali rano ujutro jer je njihov sin u bolnici čekao doktora Boschija, koji ga je operirao prvi put. Majka Nada je neprestano ponavljala: “Zašto se ovo moralo dogoditi?”.
- Suprug i ja sjedimo u stanu i čekamo vijesti iz Splita. U velikom smo šoku i ne znam hoćemo li ovo preživjeti. Koliko smo samo radili u zadnja tri-četiri mjeseca, pomagali Mladenu da se vrati u život... I sada mu se ovo dogodilo... On je tako dobar momak i nije zaslužio da mu se ovakvo nešto događa - tužno je govorila majka Nada Pelaić.
Hajdukova igrača su uspješno operirali, no prognoze nisu tako dobre kao nakon prvog loma.
- S obzirom na to da je ovog puta riječ o otvorenom prijelomu, sigurno će i oporavak biti puno teži i duži - rekao je Hajdukov liječnik dr. Čukelj.
Svjesni su toga i Mladenovi roditelji, koji nisu mogli zaustaviti suze. Ponovno ih čeka teško razdoblje.
- U najboljem slučaju, za šest, sedam mjeseci bit će tamo gdje je bio jučer - rekao je otac Iztok.

TEK UŠAO I ODMAH SLOMIO NOGU
Ljudi, spasite mi nogu, spasite mi nogu, zapomagao je Pelaić tog nesretnog 19. travnja, koju sekundu nakon što je na njega startao Mario Andričević. Mladen je tek ušao u igru, još nije bio ni zagrijan, kada mu je veznjak Cibalije 'uletio' i slomio nogu na dva mjesta. Pelaića su odmah prevezli na operaciju, a Andričević je zaradio potres mozga. Još pod šokom zbog starta Martina Taylora na Eduarda, HNS je bio rigorozan i odrezao Andričeviću šest mjeseci suspenzije. Činilo se pretjerano, no sada se čini da baš i nije. Jer taj je start tragično djelovao na karijeru 25-godišnjeg nogometaša Hajduka...

KOBNI VEČERNJI IZLASCI
Pelaićev drugi lom noge podsjeća na nesreću koja se ovoga ljeta dogodila rukometnom reprezentativcu Ivanu Čupiću. I on se vraćao s večere, kada se poskliznuo i zapeo za ogradu vjenčanim prstenom. Prstenjak mu je zarezan gotovo do kosti i morali su mu amputirati dio prsta.

Naši partneri pišu
Message