Obavijesti

Sport

Komentari 3

Tragična smrt u francuskoj ligi: Reflektor pao i usmrtio domara

Tragična smrt u francuskoj ligi: Reflektor pao i usmrtio domara

Momentalno je dotrčalo medicinsko osoblje, nesretnom domaru pokušali su pomoći, masirali su mu srce, a ubrzo je došla i policija. Nesretnik je brzo prebačen u bolnicu gdje je, nažalost, podlegao ozljedama

Zaista tragičan incident dogodio se na utakmici Lorienta i Rennesa u 16. kolu francuske Ligue 1. Rennes je na gostovanju slavio s 3-0, no rezultat je nakon tragičnog događaja poslije utakmice pao sasvim u drugi plan.

Naime, nakon što je susret završio i svi su igrači otišli s terena, nekoliko radnika izašlo je postaviti posebne reflektore za travnjak. Jedan od velikih reflektora je desetak minuta nakon što se teren ispraznio pao na domara domaćeg sastava.

Kako prenosi L'Equipe, domar je pritisnut teškom opremom vrištao od bolova dok su ga prisutni probali izvući i spasiti ga.

Momentalno je dotrčalo medicinsko osoblje, nesretnom domaru pokušali su pomoći, masirali su mu srce, a ubrzo je došla i policija. Nesretnik je brzo prebačen u bolnicu gdje je, nažalost, podlegao ozljedama.

- Ne znam znate li što se dogodilo s domarom. Reflektor je pao na njega, svima nam je u molitvama - rekao je nakon događaja trener Rennesa Julien Stephan.