Sport

Komentari 82

Tramezzani? Fokus kompletnog kluba je na utakmicu s Rijekom!

Tramezzani? Fokus kompletnog kluba je na utakmicu s Rijekom!

Hajduk je produžio ugovor s kladionicom SuperSport na naredne četiri godine, a predsjednik Jakobušić otkrio je kako je to drugi najveći sponzorski ugovor kluba

Hajduk je danas produžio ugovor sa SuperSport kladionicom na naredne četiri godine, čime oni postaju drugi najveći sponzor kluba.

- Na Skupštini smo najavili potpis jednoga od najvećih klupskih sponzora, preciznije, drugoga najvećega nakon našeg Tommyja, i to u novcu, što je velika stvar u ovo današnje vrijeme kada je svima teško. Par mjeseci prije isteka starog ugovora potpisali smo novi ugovor na četiri godine, što će biti vidljivo i na dresu od iduće sezone, a suradnju ćemo prošiti i na "know – how" potporu koju će naš partner dati Hajduk Digitalu – kazao je predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić.

Hajduk SuperSport potpis ugovora

- Ovo je logičan nastavak suradnje koju smo započeli prije godinu dana, sada je dižemo na jedna viši nivo, da tu bude ne samo sponzorstvo nego i partnerski odnos, da Hajduku prenesemo naša znanja i iskustva rada na digitalnim platformama – kazao je direktor Supersporta Radim Haluza i dodao:

- Kao student sam u Pragu odlazio u pivnicu Flek, tamo sam vidio ploču posvećenu osnutku Hajduka, znam za njegovu bogatu povijest i nadam se da ćemo mi pomoći Hajduku da u naredne četiri godine, koliko traje ovaj ugovor, dođe u puno bolju poziciju nego što je danas.

- Nadam se da ćemo već sljedeće sezone biti u puno boljoj poziciji – dodao je dobro raspoloženi predsjednik Hajduka Jakobušić, koji je nakon potpisa ugovora diplomatski zaobišao pitanje o treneru Tramezzaniju:

Hajduk SuperSport potpis ugovora

- Svi u klubu smo isključivo orijentirani na sljedeću utakmicu protiv Rijeke, i cijeli fokus kluba od vrha do dna je na to kako pobijediti Rijeku. Sve ostalo nas ometa na tom putu. Kao što smo na Skupštini iskomunicirali, ima još 20-ak dana do kraja sezone i bit će vremena za analize i rekapitulaciju napravljenoga, 20 dana je ništa... Dakle, puni je fokus na Rijeku, a volio bih da napišete i kako radimo sve na financijskoj stabilizaciji kluba, a potpis ovog ugovora će nam u tome i te kako pomoći. Kad su financije u pitanju, Hajduk nikad nije miran, uvijek fali novca, ali ovo je partnerstvo jako značajno za nas i pomoći će nam da prebrodimo razdoblje do ljeta – zaključio je Jakobušić.

Najčitaniji članci