Obavijesti

Sport

Komentari 20

Transfer na pomolu? Neymar se družio s Ronaldom u Torinu

Transfer na pomolu? Neymar se družio s Ronaldom u Torinu
1

Neymar se nije pojavio na okupljanju PSG-a za novu sezonu. Njegov otac tvrdi da ima obveze prema svojoj zakladi, ali Brazilac je zapravo bio u Italiji. Tamo se sastao s nekadašnjim ljutitim rivalom Ronaldom

VIDEO

Neymar se trebao vratiti na obveze uoči početka sezone s momčadi. Nije došao na dogovoreno vrijeme i mjesto. Napravio je to bez dozvole. Klub će poduzet će primjerene poteze, objavio je u ponedjeljak PSG i tako najavio da Brazilca čeka kazna zbog nepoštivanja obveza prema klubu.

Dok su njegovi suigrači trenirali, Neymar je bio u Torinu gdje se družio s Cristianom Ronaldom. Pomalo neobična kombinacija, zar ne? Ali, ujedinile su ih marketinške obveze. Barem službeno. Fotografiju dvojca objavio je na Instagramu Ricardo Regufe, jedan od Ronaldovih bliskih prijatelja. Čini se da su Ronaldo i Neymar zvijezde jedne reklame.

Međutim, nije isključena ni opcija da je Ronaldo s Neymarom možda popričao i o dolasku u Juventus. Zna se da Brazilac želi otići iz Francuske, Barcelona se drži toplo-hladnog odnosa kada je u pitanju njegov povratak, a uvijek je u igri i priča o odlasku u Real. A sada bi se u sve mogao uključit Juventus. E, to je malo tko očekivao.

Neymar se ruga PSG-u i ne skriva to

O čemu god se ovdje točno radilo, o obvezama prema sponzorima ili možda uistinu o razgovorima o transferu, jasno je da se Neymar opasno poigrava s bogatim šefovima u PSG-u. Čovjek doslovno radi što ga je volja. Iako njegov otac tvrdi da je klub o svemu obaviješten i da je njegov sin zapravo zaokupljen obvezama svoje zaklade.

- Razlog je poznat, dogovorili smo obveze prije godinu dana sa Zakladom Neymar i nismo ih mogli promijeniti. Bit će u Parizu 15. srpnja, tako jednostavno, nikakva velika stvar. PSG je toga svjestan i sudjeluje u aktivnostima zaklade - izjavio je Neymar stariji u utorak zaboravivši očigledno na moć društvenih mreža i na činjenicu da je danas teško bilo što sakriti.

Neymar nije došao na pripreme PSG-a, oni se boje: 'Želi otići!'
Neymar nije došao na pripreme PSG-a, oni se boje: 'Želi otići!'

Iza Neymara je nekoliko turbulentnih mjeseci. Osim što je bio ozlijeđen, pauzirao je i zbog suspenzija. U finalu francuskog kupa protiv Rennesa pogodio je navijača bocom, a nakon ispadanja od Manchester Uniteda u Ligi prvaka je izvrijeđao suce na Instagramu. Nakon završetka klupske sezone, a uoči Copa Américe koju je morao propustiti zbog ozljede gležnja, djevojka po imenu Najile Trindade optužila ga je za silovanje. Protiv Brazilca je pokrenut i sudski postupak. I onda se na kraju svega odluči ne pojaviti na pripremama za novu sezonu.

- Jasno je svima da Neymar želi otići, ali mi ne znamo želi li ga netko kupiti i po kojoj cijeni. Ako dođe ponuda koja zadovoljava sve, Neymar može napustiti PSG - komentirao je sportski direktor PSG-a Leonardo za Le Parisien.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani