LIVE HNL transferi, zimski prijelazni rok 2023. | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 271

Dinamo bez ulaznog transfera? Propali pregovori oko Frigana, upitan je i mladi stoper Istre...

Dinamo bez ulaznog transfera? Propali pregovori oko Frigana, upitan je i mladi stoper Istre...

Zimski prijelazni rok za najjače europske lige završio je u ponoć s utorka, a hrvatski prvoligaši smiju dovoditi igrače do 15. veljače

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Zimski prijelazni rok , transferi i glasine
Sortiranje događaja
FRIGAN OSTAJE

Matija Frigan (20), koji je bio u kombinacijama za transfer u Maksimir, ostaje u Rijeci, piše Novi list. Tražili su na Rujevici najmanje pet milijuna eura, što Dinamo nije mogao ponuditi, a Miškovića nije mogla slomiti ni ponuda po kojoj bi Niko Janković, Antonio Marin i Deni Jurić s posudbe trajno prešli pod riječku kapu.

PERKOVIĆ NA ČEKANJU

Do kraja prijelaznog roka u ponoć još se očekuje potvrda Dinamova jedinog transfera ovu zimu, stopera Maura Perkovića (19) iz Istre. Iako je u utorak sve bilo dogovoreno, prije potpisa pojavili su se neki problemi s igračeve odnosno menadžerove strane pa treba vidjeti hoće li dvije strane pronaći zajednički jezik. Nema puno vremena.

FERRO U HAJDUKU

Sredinom prošloga tjedna objavili smo vijest kako je Hajduk otvorio pregovore s Benficom oko angažmana njihovog igrača Francisca Reyesa Ferra (25), koji je proljetni dio prošle sezone proveo na posudbi Poljudu. Dogovor o otkupu njegovog ugovora je postignut i Ferro je od danas igrač Hajduka. Potpisao je ugovor do lipnja 2026. godine uz opciju produženja za još jednu dodatnu godinu, u drugom će mandatu nositi dres s brojem četiri.

Opširnije pročitajte OVDJE.

HAJDUK ŽELIO BAŠIĆA

Hajduk je pokušao vratiti Tomu Bašića na Poljud. Čelnici kluba kontaktirali su Lazio kako bi se uvjerili je li igrač slobodan, kao i još nekoliko klubova iz liga "petice", no Lazio u ovom trenutku ne razmišlja o prodaji ili posudbi Tome Bašića niti je on na transfer listi. Što će biti na ljeto, zavisit će o učinku Lazija u ovoj sezoni…

Opširnije pročitajte OVDJE.

TROJAC NAPUSTIO ŠIBENIK

Zadnjeg dana prijelaznog roka sa Šubićevca je stigla vijest kako su prijevremeni raskid ugovora potpisali Matija Rom, Bernardo Matić i Matija Pajić. Sva trojica u klub su stigla na početku sezone, a Matić je imao najzapaženiju ulogu s deset nastupa i jednim golom.

Komentari 271