Obavijesti

Sport

Komentari 120

Dalić je nagovijestio ostanak? Moramo riješiti jednu prepreku

Dalić je nagovijestio ostanak? Moramo riješiti jednu prepreku
1

Nisam ničiji čovjek, nego sam ponosni Livnjak, ponosni Varaždinac i ponosni Hrvat i sam se borim za sve. Sreća prati hrabre, rekao je Zlatko Dalić. Što mislite, treba li ostati hrvatski izbornik?

VIDEO

Ja sam svoje odradio, ovu utakmicu sam. Idem se sada odmoriti i onda ću vidjeti što će biti kasnije. Nema nikakvog pritiska, rekao je Zlatko Dalić nakon što je Hrvatsku u utakmici "biti ili ne biti" ostavio u igri za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

- Idem svojoj obitelji, mojoj podršci odmoriti se, a kako će biti dalje, ja to ne znam - dodao je nakon utakmice.

Čak ni predsjednik HNS-a Davor Šuker na novinarski upit o budućnosti (privremenog) izbornika nije bio puno rječitiji.

- Imat ćemo Izvršni odbor pa ćemo o tome razgovarati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U redu, jasno nam je da je vrhuška HNS-a nakon debakla protiv Finske dogovarala vatrogasno rješenje prvenstveno za Ukrajinu, no Šuker je vjerojatno mogao otkriti nešto više.

Ili možda ima u vidu neko drugo rješenje?

- Ja nisam pitao ništa, ja sam prihvatio poziv, došao odraditi ovu utakmicu i to je to. Nisam kalkulirao, birao ni postavljao nikakve uvjete. Rekao sam "OK, za Hrvatsku idem pješice ako treba". Odradio sam svoj posao, hvala lijepa na pozivu i vidjet ćemo što će biti dalje - govorio je Dalić nakon utakmice i dodao:

- Ja nisam ničim opterećen. Imam svoje ime, imam svoj status, imam svoju karijeru, imam ono za što sam se izborio sam, mora se to reći na Hrvatskoj televiziji jer ne gledam i ne slušam puno komentare, ali čuo sam puno negativnih komentara. Čemu sve to?

"Nisam ničiji čovjek, nego sam ponosni Livnjak, ponosni Varaždinac i ponosni Hrvat i sam se borim za sve. Sreća prati hrabre. Hvala dragom Bogu, hvala mojoj obitelji na podršci, a što se komentara u Hrvatskoj tiče, rekao sam svojim igračima da ostanu džentlmeni, pa ću tako i ja ostati"

Dalić je u vatrenom krštenju na klupi napravio neke rošade s kojima je unio živost u momčad i dobro je reagirao tijekom same utakmice, što se često spočitavalo njegovu prethodniku Anti Čačiću.

- Ja sam prije sedam godina otišao iz Hrvatske, uzeo kofere, otišao, sâm se borio i sâm došao do ovoga gdje sam sada. Samo uz pomoć moje obitelji i mene dobio sam što jesam. Niti me tko gurao, niti me tko preporučivao, sve sam napravio sâm. Moj rad, moja karijera dovela me do ovoga - odgovorio je Zlatko na kritike.

"Sve je ispalo naglo, završilo je najbolje moguće što je moglo završiti po nas, ali to je samo mali korak prema Rusiji. Postoji još jedna velika prepreka, ako Bog da to ćemo riješiti", rekao je Dalić za HRT po dolasku u Zagreb

Ako je bio dobar ljudima iz HNS-a za jednu utakmicu, a sasvim je jasno da je bio dobar i našim reprezentativcima, onda bi bilo sasvim logično da se Daliću pruži šansa i u dodatnim kvalifikacijama. Što vi mislite?

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 120
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida