Obavijesti

Sport

Komentari 61

Treba li Hajduku Strinić? Za njega prijelazni rok ne vrijedi

Treba li Hajduku Strinić? Za njega prijelazni rok ne vrijedi
1

Odradio je pripreme s Milanom, ali je raskinuo ugovor, te kao slobodan igrač može potpisati za novi klub bilo kad. No, na Poljudu su već Čolina i Dolček...

Filip Bradarić trebao bi biti predstavljen sutra. Posao je navodno dogovoren, ali on ipak neće danas biti na Poljudu.

A zadnjega dana prijelaznog roka 'informatori' oko Poljuda razbacuju još neka imena mogućih povratnika. Kao i uvijek...

Ovaj put su, dakle, u fokusu još trojica. Neki nizozemski mediji navodno tvrde da Hajduk pregovara s Tinom Svenom Sušićem (27). On je prošloga ljeta prešao u Venlo, te skupio 28 utakmica u sezoni, uz pet golova i tri asistencije. U nizozemskoj ligi - nije loše.

Andrijašević stigao u Rijeku, a Hajduk doveo Peruanca Bulosa
Andrijašević stigao u Rijeku, a Hajduk doveo Peruanca Bulosa

Ali Sušić je ipak najbolje partije pružao u Hajduku, a nakon odlaska u ljeto 2016. nije se naigrao u Genku, Makabiju iz Tel Aviva i Antwerpenu.

No, u ovom trenutku on Hajduku ipak nije potreban.

Hajduk-Istra 1961

Spominje se i Franko Andrijašević (28), koji traži izlaz iz Genta, no konkretnih razgovora s poljudskim čelnicima nije bilo. A Hajduk razgovara i s Ivanom Strinićem (32). Svjetskim doprvakom, najvećim imenom od navedenih.

No, sa Strinićem je situacija nešto drugačija. On je raskinuo ugovor s Milanom i kao slobodan igrač nije vezan uz prijelazni rok. Odnosno, može pristupiti novom klubu u bilo kojem trenutku.

Hajduk bi ga htio i on se želi vratiti. Ako ne dobije osjetno bolju ponudu iz inozemstva. A kontaktira s Turskom...

Zdravstveni su problemi iza njega, odradio je ljetos pripreme s Milanom i spreman je vratiti se u puni pogon, nakon što je sezonu poslije spektakularnog SP-a u Rusiji cijelu propustio.

 

Treba li Hajduku Strinić? Istina, Burić ima dva odlična mlada 19-godišnja lijeva bočna igrača Davida Čolinu i Ivana Dolčeka. Koju je obojicu ovoga ljeta platio: Čolinu Monacu 700.000, a Dolčeka Slavenu Belupu 500.000 eura.

No, klasa poput Strinića uvijek dobro dođe i ta dva mladića uz njega bi mogla puno naučiti.

Ali Hajduk još ima vremena odvagati, taj se transfer ne mora rješavati danas...