Obavijesti

Sport

Komentari 4

'Trebao mi je Zlatan, on ulazi u glavu suigrača, ali i protivnika'

'Trebao mi je Zlatan, on ulazi u glavu suigrača, ali i protivnika'
1

U Unitedu nema više toliko igrača izvanrednih osobnosti kao što su to bili Ryan Giggs, Paul Scholes ili Roy Keane. Zlatan je taj tip igrača i zato mi je bilo jako bitno dovesti ga na Old Trafford, rekao je 'Mou'

VIDEO

Jose Mourinho je izjavio kako su Ibrahimovićeva osobnost i njegov osebujni karakter glavni razlozi zašto je upravo njega doveo na Old Trafford. 

'Mou' u potrazi za novim Giggsom 

Portugalski strateg vrlo je dobro znao koga želi u redovima Manchester Uniteda. Zlatan se konstantno u svojoj karijeri dokazivao kao igrač nepobitnih nogometnih vještina, ali to nije razlog zašto je 'Mou' htio 35-ogodišnjaka.

- U Manchesteru nema više toliko igrača izvanrednih osobnosti kao što su to bili Ryan Giggs, Paul Scholes ili Roy Keane - započeo je Portugalac za Goal i nastavio: 

- Tu su i dalje Rooney i Carrick, ali oni su posljednja 'lica' te slavne generacije. Novi igrači moraju se prilagoditi - rekao je trener Manchester Uniteda.

Zlatan Ibrahimović je u Manchester stigao na ljeto i u tom kratkom periodu zabio 26 golova u svim natjecanjima te pomogao klubu osvojiti Liga kup.

'Ibra je iznadprosječan'

- Bilo mi je jako bitno dovesti Zlatana. Iako nije Englez i ne poznaje kulturu ovdašnjih klubova, 'Ibra' ima iznimnu osobnost te je više od prosječnog igrača, više od samo nogometaša - nahvalio je 'The Special One' Šveđanina. 

Mourinho je inače poznat po svojoj filozofiji koja mu je polučila tolike uspjehe u njegovoj trenerskoj karijeri. Smatra da je dobar dio njegove filozofije u potražnji za tim 'velikim' igračima.

- Te igrice i psihološka manipuliranja s glavama suigrača, ali i protivnika, vrlo su korisna i pomažu u ostvarivanju značajnijih rezultata na terenu. A tko to bolje radi od Zlatana? - objasnio je Mourinho za kraj. 

Zlatan trenutno ne smije igrati za United zbog suspenzije, ali njegov utjecaj na igru kluba iz Manchestera ne treba se preispitivati. 'Mou' je još jednom donio pravu odluku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju