Obavijesti

Sport

Komentari 8

Trener Benfice: Ne mogu reći da nas je Dinamo iznenadio...

Trener Benfice: Ne mogu reći da nas je Dinamo iznenadio...
3

Kod mojih igrača postoji određena doza umora, pa mi igramo svaka tri dana, pa je normalno da tu nekad dođe i poraz. Ozljeda Seferovića? Naći ćemo drugo rješenje, najgore je što nismo zabili, rekao je Lage

VIDEO

Bruno Lage bio je prilično šokiran rezultatom iz Zagreba, trener Benfice na svako je pitanje poslije utakmice odgovarao po nekoliko minuta, stalno spominjao kako je sve preokrernula ozljeda Harisa Seferovića.

Portugalski mediji odmah su krenuli izravno, prvi su pitali svog trenera što je gore, to što se ozlijedio Seferofić ili što Benfica u Zagrebu nije postigla gol?

- Ma najgore je što nismo uspjeli zabiti gol u Maksimiru, a za Seferovića ćemo tek vidjeti što se s njim dogodilo. On je u jednoj situaciji krivo doskočio, vidjet ćemo hoće li biti spreman za subotu. Ako neće, naći ćemo neku drugu napadačku opciju. A za uzvrat se moramo dobro pripremiti - rekao je Bruno Lage i nastavio:

- Kod mojih igrača postoji određena doza umora, pa mi igramo svaka tri dana, pa je normalno da tu nekad dođe i poraz. Imali smo pritisak u veznoj liniji na Gabriela i Florentina, ali dobro smo se ubacivali u međulinije, imali i dobru dinamiku igre. Svidjelo mi se kako smo započeli utakmicu, imali smo i dobru prigodu na početku, ali poslije ozljede Seferovića više nismo imali dubinu. Bili smo pokriveni, tražili svoje prilike, ali nismo uspjeli pronaći ozbiljnu prigodu za izjednačenje. Prvi dio utakmice smo bili dobri, Dinamo je zabio iz penala, sve je otvoreno prije uzvrata - rekao je Lage, a na pitanje je li Benfica još dobro prošla u Zagrebu, odgovorio:

- Nije nas iznenadio Dinamo, imali smo svoje prilike. Dinamo je dobio prednost iz penala, poslije toga su imali više samopouzdanja. Napravili smo neke pogreške, kao i kod tog penala. Igralo se jako brzo, a tu uvijek dolaze i do pogrešaka. Mi sada moramo još jače nastaviti trenirati - završio je Lage. 

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"