Obavijesti

Sport

Komentari 34

Trener Gorice: Sram me. Crveni je apsurd! Nismo to zaslužili... Karoglan: Zasluženo smo dobili

Trener Gorice: Sram me. Crveni je apsurd! Nismo to zaslužili... Karoglan: Zasluženo smo dobili

Najviše koristi od pogrešnih odluka sudaca imao je Hajduk, a najviše smo mi kažnjeni. Ali ponavljam, neće nas slomiti i igrat ćemo prvu ligu i iduće godine, rekao je bijesni trener Gorice Igor Angelovski

VIDEO

Hvala dragom Bogu, još jedna pobjeda, ali zaslužena. Naravno, dramatična. Moglo se i puno prije riješiti u našu korist. Čestitke mojoj momčadi, a i Gorici jer vrijede više od pozicije na ljestvici. Prvo poluvrijeme je bilo naše. Jedna stativa, greda, mogli smo povesti, ali ostavili smo to za 98. minutu. Postoje stvari koje bih volio da smo radili drukčije s igračem više, rekao je nakon dramatične pobjede Hajduka kod Gorice u 98. minuti trener Splićana Mislav Karoglan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

sportski intervju voditelj željko vela 01:19

Objasnio je i kako on vidi taj gol u 98. minuti.

- Drag mi je pogodak. Gdje je obrazac kako nekad ne treba centrirati loptu nego Mikanović daje taj ekstra pas po dubini i lagani 'tap in' Livaje na drugu stativu. To je bitno. Znam da je publika nervozna i trebaš što prije do gola, do šesnaesterca. Nogomet se igra puno brže u prvoj fazi i onda u trećoj trećini s puno kvalitetnijim odlukama. Ali pokazali smo karakter i kada ovako dobiješ dvije utakmice... Nije slučajno.

Toliko situacija, šansi, ubačaja... Nikako nije htjela ući.

- Puno ubačaja, ali, kažem, zadnja trećina je posebna priča. Protivnik se spustio dolje s devet igrača i nije lako. Ni profili naših igrača nisu takvi da imaš velike igrače... Trebaš izraditi situaciju s očekivanom asistencijom i onda, naravno, će to biti puno bolje. Ovo su tri velika boda.

Velika Gorica: HNK Gorica i HNK Hajduk u 13. kolu Prve HNL

Slijedi derbi s Dinamom.

- Imamo pet dana. Svakako bolje nego praktički jedan trening za Goricu. Pohvalio bih igrače koji igraju pod injekcijama. Neću ih imenovati, ali stišću zube, vraćaju se i prije očekivanog. To pokazuje karakter i predanost momčadi. Što se tiče Dinama, pripremamo se isto kao i za svaku utakmicu. Maksimalna priprema za svaki detalj i od sutra se idemo polako spremati za Dinamo.

Trener Gorice Igor Angelovski nije imao razloga za zadovoljstvo što se tiče rezultata. Igrački, nije to bilo toliko loše.

- Igrači su pokazali htijenje i znanje da se suprotstavimo Hajduku. Bili smo na pravom putu i s igračem manje. Primili smo gol u 98. minuti, zaslužujemo veći respekt, stidio sam se nekih odluka. Mene je bilo stid, ako netko misli da će nas slomiti, tu se vara. Igrat ćemo s još većim htijenjem i siguran sam da ćemo igrati prvu ligu i iduće godine - rekao je Angelovski pa žestoko opleo po suđenju Darija Bela:

- Nisam pregledao snimke, ako je već bio penal, ali onakav crveni karton. To je apsurd, nismo to zaslužili, jedino da je išao čisto na gol. Ali igrač ide sa strane, ako je bio penal, to može biti penal i samo žuti karton. Ako hoćete otvoreno, u medijima (24sata, nap. a.) su izašle vijesti kako je najviše koristi od pogrešnih odluka sudaca imao Hajduk, a najviše smo mi kažnjeni, ali ponavljam, neće nas slomiti i igrat ćemo prvu ligu i iduće godine. 

ANKETA Je li igrač Gorice trebao biti isključen zbog prekršaja nad Biukom u svom šesnaestercu?
ANKETA Je li igrač Gorice trebao biti isključen zbog prekršaja nad Biukom u svom šesnaestercu?
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

As: Luka Modrić je donio odluku
GDJE ĆE 'VATRENI'?

As: Luka Modrić je donio odluku

Luka Modrić proveo je 12 godina u Real Madridu, a nije skrivao kako bi htio nastaviti igrati za Real dok je to moguće. Španjolske novine As pišu kako je hrvatski reprezentativac donio odluku o budućnosti

Otkrivamo: Livaja najplaćeniji nogometaš HNL-a, ali jedan je trener zaradio više i od njega!
PROCURILE BROJKE

Otkrivamo: Livaja najplaćeniji nogometaš HNL-a, ali jedan je trener zaradio više i od njega!

Plus+ Više od milijun eura prošle su godine zaradili Petković, ali i jedan pomalo zaboravljeni dinamovac, a blizu milijuna su Nikola Kalinić, Josip Mišić, kao i Livaković, koji je otišao na ljeto. I treneri su se fino obogatili...
Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!
JOŠ JEDNO KOLO DO KRAJA

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!

Manchester City u posljednje kolo ulazi kao prvoplasirana momčad Premier lige! Građani su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham (2-0) golovima Haalanda pa će u nedjelju u zadnjem kolu ovisiti sami o sebi