Obavijesti

Sport

Komentari 193

Trener Hajduka: Pa primili smo tri gola iz jedne i pol prilike!

Trener Hajduka: Pa primili smo tri gola iz jedne i pol prilike!

Moram dobro analizirati gdje smo pogriješili, jesam li ja možda prepunio igrače informacijama. Obje momčadi igrale su na sličan način, pokušavali su neutralizirati oni nas, mi njih, rekao je Valdas Dambrauskas nakon poraza

VIDEO

Rasprodan Poljud šest dana prije utakmice, oboren novi rekord broja klupskih članova jednoj godini i velika euforija oko Hajduka koji se bori za naslov prvaka i Rabuzinovo sunce. Na valu te euforije Splićani su dočekali Rijeku, navijači su priželjkivali novu pobjedu i izjednačenje s Dinamom na vrhu, ali doživjeli su bolno prizemljenje.

Pokretanje videa...

Nikola Kalinić u Hajduku 00:45

Rijeka je očitala bukvicu Hajduku te iz tri šanse došla do tri gola i pobjede od 3-1 u 25. kolu Prve HNL. Na jednoj strani veselje zbog velike pobjede, a na drugoj - tuga i razočaranje. 

Za razliku od Tomića njegov kolega Valdas Dambrauskas. 

- Nije lako govoriti nakon ovako razočaravajuće utakmice, čestitke Rijeci i treneru Tomiću, dobro su obavili svoj posao. Utakmica nije krenula kako smo htjeli i planirali. Moram dobro analizirati gdje smo pogriješili, jesam li ja možda prepunio igrače informacijama. Obje momčadi igrale su na sličan način, pokušavali su neutralizirati oni nas, mi njih. Razočarani smo, nije se bilo lako vratiti iz rezultatskog deficita, ali ovo nije razlog za paniku. Moramo se skupiti i pripremiti za utakmicu u srijedu - rekao je trener Hajduka Valdas Dambrauskas.

Rijeka nadigrala Hajduk na Poljudu

Riječani su sjajno otvorili susret i poveli već u 17. minuti golom Josipa Drmića. Kontrolirali su sredinu terena, nisu dopustili Hajduku da poveže konce. Nisu puno prijetili, ali kada jesu, to je bio gol. Sljedeći je pao u 33. minuti nakon što je Vučkić pogodio. Hajduk je došao do daha u nastavku i žestoko pritisnuo. Livaja je zabio gol nade u 69. minuti, ali Splićani do kraja nisu uspjeli ozbiljnije zaprijetiti. Štoviše, Riječani su u 86. minuti riješili pitanje pobjednika golom Krešića. 

Rijeka nadigrala Hajduk na Poljudu

- Rijeka nas nije iznenadila, očekivali smo ih u takvoj postavi, možda smo očekivali Murića u postavi. Razlog našeg poraza je što je Rijeka iz tri prilike dala tri gola, bolje rečeno iz jedne i pol prilike su dali tri gola. Ali ne preostaje nam ništa nego da im čestitamo jer oni to rade cijele sezone i najviše golova zabijaju. Moramo porazgovarati, analizirati jer nas već u srijedu čeka vrlo važna utakmica.

Od tri gola primili ste dva iz prekida?

- Nogomet je igra u kojoj golovi padaju iz pogrešaka. Ne mogu obećati da neće biti pogrešaka, ali mogu obećati da ćemo pokušati sve da ih ne ponavljamo. Jedna izgubljena utakmica ne bi smjela mijenjati naš mentalitet. Od 12 odigranih izgubili smo jednu, moramo biti ponosni na ono što igramo i kakve rezultate postižemo. Ako nešto naučimo iz ovog poraza, onda to neće biti uzalud.

Rijeka nadigrala Hajduk na Poljudu

Za Hajduk nema puno odmora. Već u srijedu na Poljud dolazi Gorica u sklopu polufinala Kupa. 

- Svaka utakmica koju smo do sada igrali je bila za nas najvažnija, Dinamo, Rijeka, Istra, kup s Lokomotivom... Sretan sam što radim u klubu koji stalno igra važne utakmice. To svi želimo, igrati važne utakmice.

Rijeka nadigrala Hajduk na Poljudu

Hajduk danas nije briljirao i izgubio je prvi put nakon četiri mjeseca i onog poraza od Slaven Belupa posljednjeg dana listopada. Hoće li ovaj poraz poremetiti igrače?

- Svaka utakmica ima neki utjecaj, dobili ili izgubili. Nije to novost, nema igrača kome je ovo bio prvi poraz. Pobjede i porazi su dio procesa i treba se što prije okrenuti sljedećoj utakmicu - zaključio je litavski stručnjak. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 193
VIDEO

As: Luka Modrić je donio odluku
GDJE ĆE 'VATRENI'?

As: Luka Modrić je donio odluku

Luka Modrić proveo je 12 godina u Real Madridu, a nije skrivao kako bi htio nastaviti igrati za Real dok je to moguće. Španjolske novine As pišu kako je hrvatski reprezentativac donio odluku o budućnosti

Otkrivamo: Livaja najplaćeniji nogometaš HNL-a, ali jedan je trener zaradio više i od njega!
PROCURILE BROJKE

Otkrivamo: Livaja najplaćeniji nogometaš HNL-a, ali jedan je trener zaradio više i od njega!

Plus+ Više od milijun eura prošle su godine zaradili Petković, ali i jedan pomalo zaboravljeni dinamovac, a blizu milijuna su Nikola Kalinić, Josip Mišić, kao i Livaković, koji je otišao na ljeto. I treneri su se fino obogatili...
Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!
JOŠ JEDNO KOLO DO KRAJA

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!

Manchester City u posljednje kolo ulazi kao prvoplasirana momčad Premier lige! Građani su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham (2-0) golovima Haalanda pa će u nedjelju u zadnjem kolu ovisiti sami o sebi