Obavijesti

Sport

Komentari 2

Trener Mornara plakao nakon poraza od Partizana: 'Ti miševi'

Trener Mornara plakao nakon poraza od Partizana: 'Ti miševi'

Ovo je bila najteža utakmica u mom životu, iskren da budem. Ne znam kako sam ostao u dvorani, rekao je trener Mornara Mihailo Pavićević. Njegov brat Đorđije, predsjednik kluba, uhićen je prije nekoliko dana

VIDEO

Đorđije Pavićević, bivši predsjednik ABA lige i prvi čovjek Mornara iz Bara, mogao bi neko vrijeme provesti iza rešetaka. Prije nekoliko dana uhićen je pod sumnjom u šverc duhana na području Crne Gore. 

Crnogorsko tužiteljstvo privelo ga je zbog sumnje da je počinio kazneno djelo stvaranja kriminalne organizacije, falsificiranja službenih dokumenata i krijumčarenja.

Dok se on bori za slobodu, njegov klub mora dalje funkcionirati bez njega. Mornar je u subotu u 14. kolu ABA lige izgubio od Partizana 98-76, a posebno je emotivna bila press konferencija. Trener Mornara Mihailo Pavićević, brat uhićenog Đorđija, zaplakao je na spomen svog brata. 

Split: Utakmica 22. kola ABA lige, Split - Mornar

- Ovo je bila najteža utakmica u mom životu, iskren da budem. Ne znam kako sam ostao u dvorani, jer ovu dvoranu ne pune oni koji nisu vrijedni spomena, nego je punio Đoko Pavićević. I ako mi je brat i možda nije u redu, ali želim da mu se zahvalim. Hvala ti, Đoko, na još jednom spektaklu koji si priredio ovom gradu. Vraćaju ti, kao što vidiš, na jedan lijep način. Ali, neću dalje, ovo je sport i držat ću se sporta - rekao je Mihailo Pavićević pa nastavio o ostavštini koju su ostavili u Mornaru.

- Sedam punih godina priređujemo i gradu i državi Crnoj Gori košarkaški spektakl po kojima se u superlativima priča. I na to smo više nego ponosni. Košarka će se igrati i poslije nas, ali ostaje priča o jednom periodu gdje će ostati zlatnim slovima upisano u povijesti sporta u Baru. Bolje da s ovim i završim. Ponijet će me emocije, srce. A ti miševi trebaju znati da mi srca imamo, dovoljno za sve. I za ljubav i za druge stvari - kazao je Pavićević.

Vjeruje u nevinost svog brata i nada se kako će uskoro izaći na slobodu. 

- Da iskoristim još jednu izreku, teške situacije podsjete jakog čovjeka, kod slabog ostaju zauvijek. Znam da je on izuzetno jak čovjek i da će i ovo prevaliti preko glave, kao i mnoge druge stvari. S ovim ću završiti. Prije dvije godine, u vrijeme korone, kada se dijelio sa životom i kada obraza nisam sušio, u usporedbi s tim, ovo je jedna dječja igra. I ja znam kako će se ovo završiti. Toliko od mene.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku