Obavijesti

Sport

Komentari 3

Trener Plzena: Povisio sam ton u poluvremenu, morao sam to

Trener Plzena: Povisio sam ton u poluvremenu, morao sam to
1

Petković? Svaki igrač može napraviti puno veće stvari za svoju momčad ako ga suigrači hrane jednostavnim loptama, a on ih je u prvom dijelu imao previše. Kasnije smo ga iskontrolirali...

VIDEO

Trener Viktorije Plzen Pavel Vrba na press-konferenciji je bio prilično nasmijan, svjestan kako je njegova momčad u prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige napravila dobar posao.

- Dinamo je bio bolji u prvom dijelu, kontrolirao susret, ali u nastavku se sve preokrenulo. Napravili smo jednu promjenu u sredini terena, s time pogodili i na kraju mislim zasluženo slavili. Drago mi je što smo uspjeli preokrenuti rezultat, velike su to stvari za nas - rekao je Pavel Vrba, pa nastavio:

- Pernica? On je za mene prvo poluvrijeme igrao sasvim prosječno, ali je u drugom dijelu bio sjajan. S obzirom da je nov igrač u našoj svlačionici, mislim da je njegova minutaža ove sezone primjerena.

Češke medije zanimalo je koliki će problem uoči uzvrata za Viktoriju biti neigranje kapetana Hubnika koji je skupio žute kartone...

- To može biti problem, pogotovo jer sada na raspolaganju nismo imali ni drugog stopera Hejdu, a pitanje je hoće li on biti spreman za uzvrat. No, pronaći ćemo neko rješenje i za tu stopersku poziciju.

Pavel Vrba je odgovarao prilično kratko, tako se u jednoj rečenici osvrnuo i na igru Kayembea...

- On je solidno odradio svoj posao, ali još jednom pokazao da je bio dobar izbor to što smo ga doveli u našu momčad.

Bruno Petković vam je u prvom dijelu radio velike probleme, što ste rekli igračima u poluvremenu, kako ga zaustaviti?

- Svaki igrač može napraviti puno veće stvari za svoju momčad ako ga suigrači hrane jednostavnim loptama, a on ih je u prvom dijelu imao previše. Tako je i njemu sve bilo puno lakše. Poslije izjednačujućeg gola smo preuzeli inicijativu, udaljili Dinamo od našeg gola, pa tako i Petkovića puno bolje iskontrolirali. Igračima sam povišenim tonom rekao da je ovo natjecateljska, a ne pripremna utakmica - završio je Vrba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu