Obavijesti

Sport

Komentari 10

Trener Vlak: Inzistiram na poštivanju reda i discipline

Trener Vlak: Inzistiram na poštivanju reda i discipline
3

Na konferenciji za novinare Zoran Mamić rekao je kako igrači nisu smjenili trenera Ivankovića te da nitko od njih nije iskazao nezadovoljstvo trenerom

VIDEO

Sportski direktor Zoran Mamić novinarima je objasnio razloge iznenadnog otkaza treneru Ivanković.
- Razgovarajući svaki dan došli smo do zaključka da put kojim smo išli nije dobar i sporazumno smo raskinuli ugovor. Jednostavno nismo upspjeli u našim naumima, niti je bio zadovoljan trener niti klub - rekao je mlađi Mamić te dodao:
- Na tu odluku nije utjecalo nezadovoljstvo igrača. Oni o tim stvarima ionako ne mogu odlučivati. Niti jedan igrač nije rekao da je nezadovoljan Brankom. To su naklapanja. A jesu li ga podržavali? E, to morate pitati njih.
- Dobro smo surađivali. Branko i ja nismo imali nikavih problema. Ja samo nastavljam njegov put. Ovo nije nemoguća misija. Imamo realne šanse da dobijemo Spartak. Teško je sad nešto drastično promijeniti, no imam dvije dileme što se napada tiče. Još dvojim kako igrati, s jednim ili dva napadača i koji će to biti - rekao je čovjek kojeg obožavaju maksimirske tribine. Osvrnuo se i na nedavnu Šokotinu izjavu da neki igrači igraju privatne utakmice.
- To je točno ono što ne želim. Tražim od njih disciplinu i zajedništvo. Nema takvih utakmica. Oni igraju za svoj klub. Inzistirtat ću na poštivanju reda i discipline. Neću se libiti da nekoga, ako bude trebalo, odstranim iz momčadi. Nemam strah od takvih poteza. Naravno, samo ako neki igrač bude drastično kršio red i disciplinu - završio je Vlak.
Ubrzo se napokon pojavio i Zdravko Mamić.
- Nemoj sad, Zdravko, molim te - rekao mu je Zoki, želeći ga spriječiti da da izjavu.
- Dobro, ljubavi, nećemo sad tu cirkusirati. Pa ovo su moji prijatelji - odgovorio je stariji brat. Sav nasmijan, pozirao je fotografima s novim trenerom Vlakom i Zokijem, no potom je netko pozvao prof. Hrvoja Braovića, uz opasku da ne ispadne kako više nema profesora u Dinamu. Zdravku je odmah nestao osmijeh s lica.
- Malo smo iznenađeni. Znamo da se pisalo u novinama o tome, ali nismo očekivali da će Ivanković otići. Nemamo što žaliti, pred nama je Spartak - rekao je Milan Badelj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem
Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu
ZLATNA BARBARA

Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu

Plus+ "Za pet godina se nadam da će moja sportska karijera biti gotova. Jer planiram još jedan olimpijski ciklus do Pariza. Mogla bih ja po svojim godinama još jedan, ali..", rekla je Barbara